Ezek a méretek nagyon csunyák egy lánynak?
ne viccelj 165cm egyáltalán nem nagy, átlagos
a 41-es lábméret kicsit nagy, de nem annyira vészes
hogy mennyit fogsz még nőni nem lehet előre megmondani, esetleg a szüleid méreteiből következtethetsz, de az sem biztosíték semmire
Nekem 13 éves korom után nemnagyon nőtt a lábam, ha ez megnyugtat. És magasabb se lettem sokkal, csak kb még vagy 5 centivel maximum, bár nem egészen emlékszem, hogy mennyi voltam akkor.
Bár állítólag akinek nagy lába van az magasra nő. De ez ne keserítsen el, mert akkora hátrány, ha magas vagy, ha hosszabb távon belegondolsz, akkor mondjuk egy magas nőn sokkal jobban eloszlik, ha felszed pár kilót, míg egy alacsonyabbon sokkal jobban meglátszik. És pl ha valaki nagyon alacsony és törékeny alkat (én az vagyok), akkor az ugye mondjuk pártalálásnál előny lehet, de pl munkában vagy az élet más területein nem akkora, mert a férfiak kevésbbé vesznek komolyan egy kis törékeny lányt, mint egy magasabbat, sokkal jobban tudsz így érvényesülni...
Kérdező!
írtad, hogy a szüleid sem magasak, valószínű, hogy már nem sokat fogsz nőni. Így a lábad sem lesz már nagyobb!
Az utóbbi évben nőttél magasságra?
Amúgy a láb nagysága genetikai tényező. A magasságtól függ sokszor, mert ugye a természet arányosságra dolgozik, de vannak kivételek. És ez általában öröklött.
Én pl. a két nagymamámtól örököltem:
Az egyik mamám 167 cm és 39-es lábbal
A másik mamám 152 cm és 36-os lábbal.
Én jelenleg 166-167 cm vagyok és 36-os lábbal:D
Pont jól jött ki:)
Amúgy már 12 éves korom óta 36-os a lábam, pedig akkor még csak kb. 150 centi voltam, úgyhogy nyugi, nem nő már a lábad:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!