Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezek a méretek nagyon csunyák...

Ezek a méretek nagyon csunyák egy lánynak?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 165 cm (azt mondják hogy ez már nagy és hogy még nöni is fogok)és 41-es lábméretü. Mindig csak azt hallom hogy ez szörnyen nagy, és hogy még nöni is fog meg minden ilyen, ez nagyon csunya egy lánynak, és még menyit fogok kb.nöni? Remélem magasabb nem leszek és hogy a lábam sem lesz már nagyobb.
2011. ápr. 28. 23:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
jaaa, és azt még megjegyezném, hogy az egyik ismerősöm 155 cm és 39-es lába van:P
2011. ápr. 29. 11:30
 12/20 anonim válasza:
Szia! Nem akarok senkit megbántani, de ehez a lábmérethez szerintem még nőni fogsz... és megnyugtatlak, egyáltalán nem vagy/leszel ,,NAGY" nekem dettó ugyanez volt 13 évesen 155 centi voltam és 40-es lábam volt. Eszméletlenül aránytalan voltam. Aztán még nőttem és most 173 vagyok ugyanezzel a lábmérettel. A tapasztalatom az hogy olyan 13-14 évesen megáll a lábnövekedés, de a magaság olyan 20 éves korig változik! :) Ne ess kétségbe, biztosan gyönyörű nő leszel. Mellesleg... nagy lábon jobban mutat a magassarkú tapasztalatom szerint, vagy egy jól megválasztott tornacipő. A papucsok/ saruk dímatlanok. Ha van egy jó cipőd, annyira nem kétségbeejtő ez a lábméret! :)
2011. ápr. 29. 11:39
 13/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, remélem hogy a lábam már nem fog nöni, a magaságomban nem vagyok anyira biztos mert 1 hét alatt nötem 2 cm-ert, de remélem 170 cm-nél nagyobbra már nem fogok nöni, mindenki azt mondja hogy a nagypapámra és a nagymamára hasónlítok, csak az a baj, hogy a nagypapám hatalmas ember volt, de ha mégis a nagymamámra ütnék annak örülnék mert ö 167 cm és 41-es lábméretü, és mégegyszer köszönöm a megnyugtatást!!!!
2011. ápr. 29. 11:58
 14/20 anonim ***** válasza:

nem rég írtam ide.

1 hét alatt nem lehet 2 cm-t nőni, valamit elmértél.

a gyors növekedés 1 hónapban 1 cm!!!

(Ha megméred magad, reggel vagy kb. 167 cm és délutánra-estére lemegy 165 cm-re, mert összegörnyedsz a nap folyamán, az sem mindegy milyen napszakban mérjük magunkat, mert reggel mindig magasabb az ember).

l

Lehet hogy még nőhetsz pár centit, de a lábad már nem fog!

2011. ápr. 29. 12:24
 15/20 A kérdező kommentje:
ez még márciusban volt, mikor az anyum elment 1 hétre, akor nötem 165cm-re, mindenki azt mondta hogy megnötem, de az is lehet hogy csak ugy láták
2011. ápr. 29. 13:10
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló méreteim vannak. A magasságom annyi, a lábam régen akkora volt, de akkor még nagy lúdtalpam volt. Most sokkal jobb lett a lábam, szinte már megszűnt a lúdtalp és 38-as lábam lett, mert annyira ki volt nyúlva.
2011. ápr. 29. 18:56
 17/20 A kérdező kommentje:
Nekem is van ludtalpam vagy harasztsülyedésem, mind a kettöt mondták már, de hogy szünt meg a ludtalp???
2011. ápr. 29. 19:08
 18/20 anonim ***** válasza:
A lábméreted sztem nem nő már, nekem sem nőtt már úgy 13-14 éves korom óta. Azonban nőni még nőhetsz, de ne aggódj, hogy magas leszel, mert, ha így is történik, annak is megvannak a maga előnyei, akárcsak az alacsonyságnak.
2011. ápr. 29. 23:27
 19/20 anonim ***** válasza:

170 cm vagyok és 42-es a lábam. Ez van, ha valakinek nem tetszik, ne nézzen rám, ne járjon velem.

Van kapcsolatom amúgy, mert nem ezeken múlik egy párkapcsolat. Akinek mégis, magára vessen.

21/L

2011. ápr. 30. 11:32
 20/20 anonim válasza:
Nyugi.. én is 11 éves vagyok, 167cm 42-es lábbal. Habár én fiú vagyok.. nekem jobban áll. De a lányoknál se rossz.
2012. szept. 2. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!