FIÚK! Ezek a méretek jók egy fiatal lánynak?
Figyelt kérdés
Mellbőség:85
Derék:75
Csípő:90
Magasságom 175,és 62 kg vagyok.. :)
Kort nem írok :P
Köszi a válaszokat előre is!:) (Képet nem fogok feltölteni,inkább valami sablont..)
2010. aug. 15. 13:32
1/7 anonim válasza:
jók, de attól még lehetsz ronda:D
2/7 A kérdező kommentje:
Az arc is számít tudom..:)
2010. aug. 15. 13:43
3/7 anonim válasza:
szija. hát szerintem a derekadból fogyhatnál. nekemis 90 a csípőm derekam 63 mégis vastagnak látom magam, ja és mellbőségem meg 91.
4/7 A kérdező kommentje:
Megpróbálok a derekamból fogyni,de ez inkább genetika..:D ez az alkat :D nem vagyok túl husis.. :P szerinted milyen torna segítene onnan fogyni?!
2010. aug. 15. 13:48
5/7 anonim válasza:
hát derékra elvileg az jó, ha állsz, a kezeid tarkóra teszed és derekaddal forogsz, meg hullahoppkarika is jó rá úgytudom. esetleg a felső test oldalra döntése állóhelyzetben, nemtudom érted e:D 2.voltam
6/7 A kérdező kommentje:
Igen!!:) Köszi..hála istennek van otthon karika :P
2010. aug. 15. 13:58
7/7 anonim válasza:
szerintem meg pont az nem szép mikor valakinek széles a csípője és dereka meg alig van hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!