Lányok! Nektek bejönnek az ázsiai pasik? Ezek a fiúk (lent a link) 10/?
Figyelt kérdés
1. [link]
2. [link]
Személy szerint én oda meg vissza vagyok az ázsiaiakért, és ők itt egy banda tagjai: Kim Jong Dae és Park Chan Yeol. ^^ Imádom őket! :3
2014. jún. 8. 08:25
21/22 DoDó-kicsi válasza:
Az előző vagyok. Csak hozzá szeretném tenni, hogy nem azért sminkelnek, mert a saját nemükhöz vonzódnak vagy ilyesmi, hanem mert ezt várják el tőlük, ők ezt szokták meg és számukra ebben nincs semmi különleges. A hajukat is ezért festik. (a smink általában csak egy kis kontúr, alapozó,szemceruza. Hogy kiemelje a szép pofijukat :3)
22/22 DoDó-kicsi válasza:
Előző vagyok. Csak annyit szerettem volna hozzátenni,hogy nem azért festik a hajukat és sminkelnek(nem csak az idolok),mert a sajt nemükhöz vonzódnak, hanem mert az ottani társadalom ezt várja el tőlük és ezt szokták meg. Számukra nincs ebben semmi különös.
csak kontúr,alapozó,szemceruza, hogy kiemelje a szép kis pofijukat :3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!