Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejönnek az...

Lányok! Nektek bejönnek az ázsiai pasik? Ezek a fiúk (lent a link) 10/?

Figyelt kérdés

1. [link]

[link]

[link]

2. [link]

[link]

[link]

Személy szerint én oda meg vissza vagyok az ázsiaiakért, és ők itt egy banda tagjai: Kim Jong Dae és Park Chan Yeol. ^^ Imádom őket! :3

2014. jún. 8. 08:25
1 2 3
 11/22 Ágoston Noémi ***** válasza:
100%
nekem abszolút ^^ bár alapjáraton véve a japánokat jobban szeretem, de a koreaiak sem épp utolsók :3 közülük Lee Hong Ki, a BTS-ből Jin jön be, de szerintem ők mind nagyon jól néznek ki :) az meg, h olyanok, mint a 13 évesek, a génjeiknek is köszönhető, ezért van az, hogy ők még 45 évesen is úgy néznek ki, mintha 25 évesek lennének... ilyen szempontból jobb :D
2014. jún. 9. 13:58
 12/22 anonim ***** válasza:
64%
Nekem bejönnek az ázsiaiak, de ők nem... Nekem ők nem szimpik:/
2014. jún. 13. 12:29
 13/22 anonim ***** válasza:
Jajj exo:33 imádom őket énis<3
2014. jún. 17. 00:09
 14/22 anonim válasza:
10/100000000 mindkettore *o* kyaa~ ChanYeol~ *o*
2014. jún. 25. 22:10
 15/22 anonim válasza:
Én szeretem a kpop-ot,de ezeken a képeken egyszerűen nem tudok fangörcsölni xD láttam már jobb képeket az Exo-s fiúkról.Meg ismerek személyesen nem is egy koreait és a "normál" koreaiak egyáltalán nem így néznek ki meg úgy a kelet ázsiaiak sem.Csak az ulzzangok meg a trendbolondok.
2014. júl. 9. 12:50
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
pont az a vicc :DDD hogy mind 25 feletti össze vissza vannak sminkelve és alapozva egy 40 éves pl japán nő kinéz a sminktől 16-nak.. szóval megtévesztőek.
2014. júl. 31. 20:59
 17/22 Ágoston Noémi ***** válasza:
50%
nem a sminktől néz ki annyinak xD de tényleg megtévesztő :/
2014. aug. 4. 14:38
 18/22 anonim válasza:
Én pont őket imádom *______* És igen plusz tíz évet rakhatsz rájuk ,mivel lassan de biztosan közelednek a 25 fel (22-23 évesek ) Igazából ha megnézitek a gyerekkori képüket vagy a debut elöttieket ,akkor is ugyan olyan wááááááááááh voltak o.O :D Jó pár alakítás smink,de nem hiszem hogy mindig a külsejük fog meg. Pl Sehun ugyan úgy az EXO-ból hát nekem első látásra : FURA. Aztán végül az ub-m lett szóval a személyiség (ha kialakított ,ha nem ) fog meg rajtuk igazán .
2014. aug. 24. 03:33
 19/22 anonim válasza:
100%

Exo *------*

Az én UB-m Jungkook a Bts-ből, de iszonyatosan helyesnek tartom még Taehyungot, Sugát és Jimint ^^ Vagy ott van még a Teen Topból Chunji, Ricky... És akkor még nem is beszéltem Chanyeolról, Baekhyunról, Sehunról...

Szóval nekem majdnemhogy csak a keletázsiaiak jönnek be, de ez már azelőtt is így volt, hogy először találkoztam a k-pop-al, vagy az animékkel ^^ Itt van kép a top 3 biasomról ^^

Jungkook:

[link]

V:

[link]

Suga:

[link]

14/L

2015. ápr. 8. 13:04
 20/22 DoDó-kicsi válasza:
100%
Na most lett elegem. Nem hiszem el, hogy csak azért mert pl. Koreában mások az elvarasok (nézzük itt a hajat, öltözködést stb) és mondjuk mert ők egyes emberek szerint úgy néznek ki, mint a 13 évesek miért lennének kisgyerekek? Kár hogy ennyire lenézitek őket.. Pedig lehet hogy ilyen idősen még meg sem közelítettétek meg azt a szintet, ahol most ők vannak. Lehet. Hogy nem mindenki lenézésből írta ezeket,de ha csak ilyeneket bírtok írni, hogy "ő még kisfiú!,ő tényleg fiú?,nem igaz, minden azsiai ugyan úgy néz ki! Stb." akkor inkább nem is fárasszátok magatokat a billentyűzet nyomkodásával, hanem inkább nézzétek utána a kultúrájuknak! + minden ember más, miért ne nézhetnének ők úgy ki, ahogy? (kedves mittudomen hányadik válaszoló) mindenhol vannak jóképű emberek!!
2015. okt. 6. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!