Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csunya vagyok. Mit tegyek?

Csunya vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2014. jún. 6. 20:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ne halgass ezekre a bolondokra.Csak még jobban leakarnak húzni.Ha sikerűl bárkinek is elrontania az életkedvedet akkor csúnyais maradsz.Ha csakazért is pozitívan gondolkozol meglásd a sors meghálálja.

Az én testvérem is csúnya volt,nagyon kövér.Sokat ámkódott,de aztán eldöntötte,hogy leszarja mások véleményét és pozitívan gondolkozik.Nem fogyókúrázott,de nagyon lefogyott,mert megnyúlt és egyre szebb is lett.

Tehát igaz amit előszőr írtam,hogy a gondolkozás sokat formál.

2014. jún. 7. 20:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Azt kérdezted,hogy csúnya vagy és hogy mit tegyél.Hogy mit tegyél arról sokan tudnak neked beszélni,de neked arra van szükséged,hogy tanácsot kapj,hogy mit tegyél ellene.

Most írom neked harmadszor,hogy gondolkozz pozitívan.Tedd ezt! Amúgy bocsi,hogy nincs kiírva a felhasználó nevem,mert így csak belekavarodsz.De szerintem itt csak én vagyok és én leszek az egyetlen aki próbál arra rábeszélni téged,hogy ne légy alkoholista vagy öngyilkos.

2014. jún. 7. 20:20
 13/15 anonim válasza:

Százalėk mutatja...nem zavarsz össze:)

Változni már nemigen fogok... 16 vagyok.

Majd a testemen hátha tudok alakitani... de a testem sem jo...genetikailag... arányok... szoval sosem lesz szėp.

De köszi mindenėrt... rendes vagy:)

2014. jún. 7. 21:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Mire irod, hogy nem jok az aranyaid? A vekony fiuk helyesek, aranyosak, ha a labaid nem rovidek, akkor csak jo alakod lehet.
2014. jún. 7. 23:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Hidd el attól még sokat változhatsz.

Női példa: vannak csenevész lányok akik hirtelen nőiesednek.

Férfi példa: vannak nagyon zöldfülü,amolyan gyámoltalan fiú akikből hirtelen talpra esett férfiakká változnak.

Ezek a példák az úgynevezett későn érők.

Ezek elsősorban belső tulajdonságok,melyek külső tulajdonságként is alkalmazkodik a belsőhöz.Ha a belsőd változik akkor a külsőd is. Ez tuti.

2014. jún. 9. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!