Miért vagyok ennyire ronda?
nagyon rondának érzem magam. a fejem hosszúkás, tele vagyok pattanással (igaz ez majd elmulik) de.... egyáltalán nem érzem magamat szépnek.. szemuveges is vagyok... pfuu.. az önbizalmam 0
kérlek segitsetek !! ezt már nembirom........
Hát sajnos ilyen az amikor egy középszerű lányt tesznek felszínessé. Mert ez felszínesség.
Mielőtt még azonban levetődnél a Taigetoszról elmondom, hogy a te korodban mindenki rút kiskacsának képzeli magát. Mert a kiinduló alap sosem az átlag, hanem a legszebb, legmenőbb csajok... nos, ha később is ők maradnak a mércéid, akkor zarándok utad lesz a Taigetoszra... ha kinövöd, megmenekültél.
Ki keén kerülnöd a saját tested bűvköréből és felfedezni, hogy van élet az orrod hegyén is túl. Amikor jönnek az élmények, és pozitív visszajelzések arról, hogy milyen kedves, aranyos lány vagy, akkor jössz rá, hogy az élet nem csak a pattanások körül forog.
Én is borzasztó csúnya lánynak képzeltem magam, aztán vmi osztálykirándulás-szerűn beszélgettem egy lánnyal, akit a világ egyik legszebbjének tartottam - azt mondta, szerinte biztosan én tetszek annak a fiúnak, akit ő kinézett magának, hiszen én nagyon szép lány vagyok, ő meg bűnronda. Szóval nyugi, alakulni fog ez.
Én is szemüveges vagyok, naés? Az nem ronda. Többen kérdezték már, nem akarom e kontaktlencsére cserélni, de nem, nem akarom.
És ahogy előttem is írták, majd ha kapsz egy-két pozitív visszajelzést, akkor az önbizalmad is a helyére kerül majd, meglátod!
és ez? nézd meg a végeredményt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!