Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire ronda?

Miért vagyok ennyire ronda?

Figyelt kérdés

nagyon rondának érzem magam. a fejem hosszúkás, tele vagyok pattanással (igaz ez majd elmulik) de.... egyáltalán nem érzem magamat szépnek.. szemuveges is vagyok... pfuu.. az önbizalmam 0

kérlek segitsetek !! ezt már nembirom........

2014. jún. 1. 14:48
1 2
 1/11 anonim válasza:
hány éves vagy?
2014. jún. 1. 14:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát sajnos ilyen az amikor egy középszerű lányt tesznek felszínessé. Mert ez felszínesség.

Mielőtt még azonban levetődnél a Taigetoszról elmondom, hogy a te korodban mindenki rút kiskacsának képzeli magát. Mert a kiinduló alap sosem az átlag, hanem a legszebb, legmenőbb csajok... nos, ha később is ők maradnak a mércéid, akkor zarándok utad lesz a Taigetoszra... ha kinövöd, megmenekültél.

Ki keén kerülnöd a saját tested bűvköréből és felfedezni, hogy van élet az orrod hegyén is túl. Amikor jönnek az élmények, és pozitív visszajelzések arról, hogy milyen kedves, aranyos lány vagy, akkor jössz rá, hogy az élet nem csak a pattanások körül forog.

3/11 anonim ***** válasza:
Lehet tenni ellene... kozmetikus, fodrász, egy jó smink, alakodnak megfelelő öltözködés, sport, egészséges táplálkozás..
 4/11 Hibiscus Francesco válasza:
Keress valami hobbit, vagy csináld azt amibe jó vagy ezektől lesz majd valamennyi sikerélményed ami ad valamennyi önbizalmat. Egyébként mások is tettek már megjegyzést a külsődre vagy csak te érzed így?
2014. jún. 1. 15:05
 5/11 anonim ***** válasza:

ronda nő nincs

csak szar smink

tanulj ezekből a yt videókból

[link]

2014. jún. 1. 15:08
 6/11 anonim ***** válasza:

még egy

[link]

2014. jún. 1. 15:10
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is borzasztó csúnya lánynak képzeltem magam, aztán vmi osztálykirándulás-szerűn beszélgettem egy lánnyal, akit a világ egyik legszebbjének tartottam - azt mondta, szerinte biztosan én tetszek annak a fiúnak, akit ő kinézett magának, hiszen én nagyon szép lány vagyok, ő meg bűnronda. Szóval nyugi, alakulni fog ez.

Én is szemüveges vagyok, naés? Az nem ronda. Többen kérdezték már, nem akarom e kontaktlencsére cserélni, de nem, nem akarom.

És ahogy előttem is írták, majd ha kapsz egy-két pozitív visszajelzést, akkor az önbizalmad is a helyére kerül majd, meglátod!

2014. jún. 1. 15:12
 8/11 anonim ***** válasza:

pattanásos vagy?

nézd meg ezt

[link]

2014. jún. 1. 15:23
 9/11 anonim ***** válasza:

és ez? nézd meg a végeredményt

[link]

2014. jún. 1. 15:26
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek a gyors válaszokat, 13éves vagyok :) és eddig nem mondták hogy csunya vagyok, de azt se sokszor hogy szép, vagy gyönyörű.. de én rondanak erzem magam :( nagyon...
2014. jún. 2. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!