Mėg soha nem ittam... de lehet az kėne... ruhával nincs gond... probálok ezdeni de a testem is szar ...rossz genetika.
Szomoruság az ėlet...
Csúnya ember nincs!
A szépség ízlés dolga.
Ez ugyan az hogy én imádom a fekete színt XY-on pedig nem ezért engem utál..
Én is ismerek csúnya fiúkat.Annyit mondhatok,hogy nagyon bírom őket.Nekik lettek is barátnőik.Azért,mert nagyon viccesek és okosak.Érdekli őket a tudomány, és sokmindent építgetnek és szerelnek.És ráadásúl senkit nem zsibbasztanak azzal,hogy őket ez érdekli és nem vonják,nem kényszerítik ezekre a dolgokra azokat akiket ez nem érdekel.
Ha nagyon pattanásos vagy (azaz aknés) akkor konzultálj egy bőrgyógyásszal aki tanácsokat ad,hogy milyen fertőtlenítőt és krémeket használj.
Ha más gondjaid vannak írd meg részletesen.De a legfőb,hogy ne aggódj ez miatt,érezd jól magad,légy vidám.Az ilyen lelki formaságok is sokat formálnak az emberben belül is és kívül is.
Kėrdezö
Nem vagyok ragyás:)
Amugy köszi.
Utolso... lehet igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!