Szerintetek megengedné?
A lényeg hogy amióta epiláltam a lábam nagyon megtetszett ez a simaság és amilyen sok ideig tart :3
Viszont a mostanság az jár a fejemben hogy le akarnám szedni a pasimnak is mert hát valljuk be nem annyira jó magamat simogatni de amikor vele vagyok szeretném nála is ezt a simaságot érezni :S
Én szoktam ritkítani a szemöldökét mert néha annyira elvastagodik hogy viszket neki ezért ienkor azt is lejjebb szedem de nagyon szeretném rajta is érezni ezt a kellemes simaságot :S szerintetek engedné?
Hát ha annyira szeret téged, hogy melegnek is kinézne a kedvedért, biztos bevállalja.
Szerintem egy csupasz férfiláb mindennek mondható, csak férfiasnak sem.
Én megengedném, sőt engedtem is! :)
Szóval bátran kérdezd meg tőle! De elsőre ne ess neki az epilátorral, hanem inkább csak borotváld le neki. Mert az epilátor fájdalmas egy kicsit, és ha ezzel indítasz, lehet hogy elmegy tőle a kedve. De ha fájdalommentesen leborotválod neki, akkor jó esély van rá, hogy neki is megtetszik, és utána legközelebb magától is szívesen leszőrteleníti. :) Főleg ha látja rajtad, hogy mennyire bejön neked, és mindig csak simizni fogod a lábát. Aztán ha már megtetszett neki a csupasz láb, sokkal könnyebb lesz rábeszélni az epilálásra. :)
A sok homofóbiás melegezővel meg ne foglalkozz, ők maradjanak szőrösek. Én is évek óta epilálom/gyantázom a lábam és karom barátnőm ötletére, és már annyira megtetszett, hogy soha vissza nem növeszteném a láb és karszőrömet sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!