Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek megengedné?

Szerintetek megengedné?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy amióta epiláltam a lábam nagyon megtetszett ez a simaság és amilyen sok ideig tart :3

Viszont a mostanság az jár a fejemben hogy le akarnám szedni a pasimnak is mert hát valljuk be nem annyira jó magamat simogatni de amikor vele vagyok szeretném nála is ezt a simaságot érezni :S

Én szoktam ritkítani a szemöldökét mert néha annyira elvastagodik hogy viszket neki ezért ienkor azt is lejjebb szedem de nagyon szeretném rajta is érezni ezt a kellemes simaságot :S szerintetek engedné?

2014. jún. 6. 06:47
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Mar megbocsass, de meztelen csigat akarsz, vagy ferfit...? En nem hagynam, az biztos.
2014. jún. 6. 07:21
 2/10 A kérdező kommentje:
tudom tudom nah de annyira megtetszett a simaság :S
2014. jún. 6. 07:32
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Hát ha annyira szeret téged, hogy melegnek is kinézne a kedvedért, biztos bevállalja.

Szerintem egy csupasz férfiláb mindennek mondható, csak férfiasnak sem.

2014. jún. 6. 07:34
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ideje lecserélned egy nőre inkább...
2014. jún. 6. 13:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Én megengedném, sőt engedtem is! :)

Szóval bátran kérdezd meg tőle! De elsőre ne ess neki az epilátorral, hanem inkább csak borotváld le neki. Mert az epilátor fájdalmas egy kicsit, és ha ezzel indítasz, lehet hogy elmegy tőle a kedve. De ha fájdalommentesen leborotválod neki, akkor jó esély van rá, hogy neki is megtetszik, és utána legközelebb magától is szívesen leszőrteleníti. :) Főleg ha látja rajtad, hogy mennyire bejön neked, és mindig csak simizni fogod a lábát. Aztán ha már megtetszett neki a csupasz láb, sokkal könnyebb lesz rábeszélni az epilálásra. :)

A sok homofóbiás melegezővel meg ne foglalkozz, ők maradjanak szőrösek. Én is évek óta epilálom/gyantázom a lábam és karom barátnőm ötletére, és már annyira megtetszett, hogy soha vissza nem növeszteném a láb és karszőrömet sem. :)

2014. jún. 6. 14:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy kicsit férfiasabb férfi kiröhögne szerintem, nem tudom, hogy a Te barátod milyen, kérdezd meg..mondjuk szerintem is gáz egy csupasz férfi láb, de, ha neked tetszik, meg neki is...
2014. jún. 6. 16:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem szeretheted te azt az embert, ha nem úgy szereted, ahogy van! Egy férfi szőr nélkül, borzalmas!! Ha a mellén nincs szőr, nekem az is taszító.
2014. jún. 7. 10:32
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi #5 ös amúgy sikerült a mai nap folyamán igaz még csak borotvával de megengedte :) aminek örülök igaz most még szúr visszafelé simizve de már a fél eredmény is tetszik egy iránbya viszont megnézte hogy milyen ha én magamnak végig szedem epilátoral én már spec meg sem érzem így mondta ha kicsit megnő akkor leszedhetem azzal de ő nem merné azzal (megijedt a hangjától mert hangos) tehát pár nap múlva jobb amúgy azért is kérdeztem mert a enyém nem annyira rövid nacis verzió ő télen nyáron hosszú fariban van még ha bele is sül akkor is :S
2014. jún. 9. 00:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, látod érdemes volt megkérdezni! :) Amúgy ma már a fiúk, férfiak jelentős része szőrteleníti a lábát, szóval divat is lett valamennyire. :) 10-ből 2-3 már most szőrteleníti, és ez csak emelkedni fog, mert egy csomóan rádöbbennek az első próba után, hogy mennyivel jobb szőr nélkül, főleg nyáron. :)
2014. jún. 9. 11:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát én undorodom attól ha szinte egy yeti lábú megy el előttem... :/
2014. jún. 9. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!