Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek anya megengedné,...

Szerintetek anya megengedné, hogy befestessem a hajamat?

Figyelt kérdés
Megkérdeztem tőle, hogy szerinte hogy állna nekem az ombre haj, és azt válaszolta rá, hogy nagyon jól állna, de akkor csak fodrász csinálhatja meg. De így konkrétan nem kérdeztem meg, hogy befesthetem-e. Szerintetek megengedi, ha megkérdezem? Anya két éve a színezőt sem engedte meg, úgyhogy nem tudom, hogy megengedné-e tényleg, és kicsit félek megkérdezni.. 14/L
2013. jún. 20. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:
kerdezd meg:DDD
2013. jún. 20. 22:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó, de nem olyan egyszerű, ha az lenne, már megkérdeztem volna.. :D Tudod, félek a "NEM" szótól...:D De megkérdezem.
2013. jún. 20. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy igen vagy nem, nyilván erre csak anyud tud választ adni.
2013. jún. 20. 23:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem ismerem anyukádat, de ha az enyém nem enged meg valamit, amikor rákérdezek, akkor előtte se áll jól hozzá. Próbát megér :)

Viszont tényleg fodrász csinálja meg, ombrét nagyon könnyen el lehet rontani.

Sok sikert :)

2013. jún. 20. 23:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Majd meglátom mi lesz.. Holnap rákérdezek mindenképp. :)
2013. jún. 20. 23:58
 6/7 anonim ***** válasza:

"Anya két éve a színezőt sem engedte meg"

De akkor még csak 12 éves voltál,akkor nekem se engedte volna meg.:D

2013. jún. 21. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:

mindenképp beszéld meg vele és ne azt csináld amit én :)

szőkére festett hajjal mentem haza sötétben, anyám másnap reggel kapott idegösszeomlást :/

2013. jún. 21. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!