Noi bajussz, segit valaki?
Figyelt kérdés
Ha csipesszel kiszedem a bajuszkamat megerosodik vagy megsotetedik a szor? Csak normalis valaszokat legyszi....2014. jún. 3. 15:14
1/8 anonim válasza:
Nem de nagyon fájdalmas és hosszadalmas...szerintem inkább gyantázd (kevesebb ideig fáj és gyorsabb)...Egyébként elvileg az ilyen tépkedős szőrkiszedős módszerektől megritkul és elgyengül a szőr - ezért nem tud vastag szemöldököt növeszteni az, aki évek óta formára szedeti...
Én személy szerint vagy gyantázni vagy gyantáztatni szoktam, és nem sötétedett meg (mondjuk nekem eleve elég erős színe volt...)
2/8 anonim válasza:
Én egy darabig gyantáztattam kozmetikussal, utána ttértem az epilátorra, amikor már meggyengült. Nem erősebb, sőt!
3/8 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy a szemoldokom sem olyan mint masnak...nagyon sotet es eros. Ezert felek hogy vajon megerosodne e ha kiszednem csipesszel a bajuszkam?! Gyantaztatom rendszeresen, 2 hete volt hogy utoljara jartam de mar visszanott de csak a szelein latszik kicsit es kozepen par szal ami feltuno...mit csinaljak? Kiszedjem csipessszel? Felek hogy elrontom es megerosodik majd es meg ilyen se lesz mint amilyen most....
2014. jún. 3. 16:16
4/8 anonim válasza:
Ja hogy gyantázod, és csak igazítani kell?
Nyugodtan tedd meg csipesszel, a kozmetikusom is úgy szokta nekem a kósza szálakat, amiket a gyanta nem fogott meg...:)
(első vagyok)
5/8 A kérdező kommentje:
De nem fog erosodni vagy sotetedni attol ha csipesszel kiszedem?
Koszi a valaszt
2014. jún. 3. 17:19
6/8 anonim válasza:
A szőr nem erősödik semmitől sem, ha kitéped akkor sem, ha borotválnád, akkor sem... ugyanaz a szőr nő vissza mindig.
7/8 A kérdező kommentje:
Hat...nalam maskepp van. Borotvalom a honaljam es a labam ott pedig azt vettem eszre hogy erosodott kicsit...de ha tovestol tepem ki akkor csak ritkulni fog nem?
2014. jún. 3. 18:06
8/8 anonim válasza:
Nem, ha kiszeded nem fog erősödni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!