Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mikor termelunk tobb noi...

Mikor termelunk tobb noi hormont? ( mi nok)

Figyelt kérdés
Egy cikkben azt olvastam,hogy olyankor erdemes legyantaztani a noi bajuszt amikor tobb noi hormont termelunk,mert akkor nem fog visszanoni soteten,es hogyha vissza is no akkor az vilagosabb lesz mint amilyen volt,sokkal pihesebb es kevesebb mennyisegu. Ez vajon igaz?!

#noi bajussz
2014. máj. 31. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ovuláció, menstruáció, bár utóbbinál pl kifejezetten kiemelik, hogy nem akkor kéne gyantáztatni, mert sokkal érzékenyebb a bőr. Szerintem ennyire durván nem befolyásolja, magától a gyantázástól ritkul...
2014. máj. 31. 14:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Ugy unom mar ezt az egeszet...lassan 2 eve mar,hogy gyantaztatom,de meg mindig nem tunt el.Az igaz,hogy a helyzet most jobb, mint amilyen volt...De ugy szeretnem ha nekem is olyan lenne mint masnak..kis szoke,eszrevehetetlen pihek :( Mikor lesz nekem olyan?Vagy soha es ez csak egy alom?!
2014. máj. 31. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha ennyire idegesít menj el végleges szőrtelenítésre vele, egy testtáj megcsináltatása nem kerül olyan horror összegbe és pár évig nem lesz vele probléma.

Hidd el, lehetne rosszabb is.

2014. máj. 31. 17:19
 4/5 tyttöö ***** válasza:
luteális fázis első szakaszában termelődik sok a női szervezetben
2014. jún. 1. 06:14
 5/5 A kérdező kommentje:

El is mennek vegleges szortelenitesre,csak attol felek,hogy nehogy valami uto hatasa legyen...pl nehogy borostam nojjon,vagy sokkal sotetebben...stb,stb

Az osszeggel nincs semmi baj,csak felek,hogy nehogy annyira szornyu legyen aztan a helyzet,hogy meg senki ram se nezzen...

2014. jún. 1. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!