Mikor termelunk tobb noi hormont? ( mi nok)
Figyelt kérdés
Egy cikkben azt olvastam,hogy olyankor erdemes legyantaztani a noi bajuszt amikor tobb noi hormont termelunk,mert akkor nem fog visszanoni soteten,es hogyha vissza is no akkor az vilagosabb lesz mint amilyen volt,sokkal pihesebb es kevesebb mennyisegu. Ez vajon igaz?!#noi bajussz
2014. máj. 31. 14:18
1/5 anonim válasza:
Ovuláció, menstruáció, bár utóbbinál pl kifejezetten kiemelik, hogy nem akkor kéne gyantáztatni, mert sokkal érzékenyebb a bőr. Szerintem ennyire durván nem befolyásolja, magától a gyantázástól ritkul...
2/5 A kérdező kommentje:
Ugy unom mar ezt az egeszet...lassan 2 eve mar,hogy gyantaztatom,de meg mindig nem tunt el.Az igaz,hogy a helyzet most jobb, mint amilyen volt...De ugy szeretnem ha nekem is olyan lenne mint masnak..kis szoke,eszrevehetetlen pihek :( Mikor lesz nekem olyan?Vagy soha es ez csak egy alom?!
2014. máj. 31. 14:50
3/5 anonim válasza:
Ha ennyire idegesít menj el végleges szőrtelenítésre vele, egy testtáj megcsináltatása nem kerül olyan horror összegbe és pár évig nem lesz vele probléma.
Hidd el, lehetne rosszabb is.
4/5 tyttöö válasza:
luteális fázis első szakaszában termelődik sok a női szervezetben
5/5 A kérdező kommentje:
El is mennek vegleges szortelenitesre,csak attol felek,hogy nehogy valami uto hatasa legyen...pl nehogy borostam nojjon,vagy sokkal sotetebben...stb,stb
Az osszeggel nincs semmi baj,csak felek,hogy nehogy annyira szornyu legyen aztan a helyzet,hogy meg senki ram se nezzen...
2014. jún. 1. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!