Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez tényleg segít a heges bőrön?

Ez tényleg segít a heges bőrön?

Figyelt kérdés

fel doboz kefir, fel csomag eleszton annyi kukoricadara bele amennyi enyhen surubbe teszi. Felkened megszarad leradirozod. Utana citrommal jo alaposan bekened es idovel sem pattanas sem a legmelyebb folt nem lesz meg.

Azért kérdem mert nem akarok ilyen lézeres meg tudja a fene hogy milyen kezelésre. Ahol olvastam ott írták hogy bevált neki csak hósszú idő de mennyire hosszú ? és ha felkenem mennyi ideig legyen rajta és amit leírtam az mennyi ideig használható pl.egyszerre az egészet vagy kicsiket.

2014. máj. 22. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Hegeken nem értem miért segítene. Vegyél AHA krémeket, az tényleg használ.
2014. máj. 22. 19:33
 2/4 A kérdező kommentje:
és olyat tudsz mondani amit lehet venni patikában nem ilyen 20000Ft ért
2014. máj. 22. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Heges bőrt inkább ne kezelgess otthon, főleg ilyen kencékkel. Többet árthat, mint segít. Valószínűleg ez éppen nem árt, hosszú idő alatt is csak azért segít, mert magától is elmúlik, ha olyan a heg. Ami pedig nem olyan, azon nem fog segíteni.

Esetleg nézz rá a cicaplast-ra, de nem ajánlanám látatlanban. Kérd ki a bőrgyógyász véleményét előbb mindenképp.

2014. máj. 23. 10:59
 4/4 A kérdező kommentje:
akkor majd meg gyógyul különben ha sokat vagyok frisslevegőn meg napon akkor ? úgy értem a barnul
2014. máj. 23. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!