Mi ez a szemem alatt? Kialakult ránc?
Először is kérlek titeket, hogy ne nézzetek hülyének. Nem szoktam más embereken ilyesmiket figyelni, így nem tudom, hogy mennyire "egyedülálló" a problémám. 25 éves vagyok, és most tűnt fel, hogy mindkét szemem alatt van 1-1 ránc, habár én úgy emlékszem, hogy gyerekként is ilyenek voltak a szemeim. Akkor ez most egy természetes redő, vagy micsoda, vagy esélyes, hogy már kialakult mimikai ránc? Másnak is van ilyen? Esetleg kellene rá használnom valamilyen krémet?
Ennyire nincsenek emberi kapcsolataid, hogy egy ilyesmit is itt kell megkérdezned ahelyett, hogy jól megnéznéd máson?
A mimikai ráncokat, kérlek, a szemed SARKÁBAN keresd!
Ott, amin problémázol, normális.
A szemed alapján egyébként 15-nél se mondanálak többnek.
Én 19 éves vagyok, és nekem mélyebb "ráncaim" vannak...de most őszintén, tudod úgy folyamatosan ugyanott hajtogatni a lapot, hogy ne gyűrődjön össze és ne maradjon nyoma?
Tudom, hülye példa...de pl ha mindig ugyanolyan fazonú nadrágot hordasz, egy idő után ott is ott marad a nyoma, mikor nincs rajtad akkor is, ha folyamatosan ugyanott "gyűrődik" a bőröd, annak is nyoma marad...és pislognia meg kell az embernek...
Mimikai ránc nem csak a szemed sarkában alakulhat ki.
Lehet, hogy a smink sokat takar, de a legtöbb nőnek szép sima a szeme alatt a bőre, nincsenek ilyen redők/ráncok.
Igen, a spirállal kapcsolatban tettem már fel kérdést itt pár hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!