Igaz, hogy a napozás (szoláriumozás) és a dohányzás ráncosít a legjobban?
Igen. Egy szál cigit is megérzek a bőrömön úgyhogy csak nagyon ritkán dohányzom. Egy szál cigi -100mg c vitamin. Napozás meg visszafordíthatatlan károkat okoz, ahogy a szolár is. Nem is járok szolárba és nem napozom. 16nak néznek néha. :) akkor lesz jó amikor 40 éves leszek... :D
21/N
"Napozás meg visszafordíthatatlan károkat okoz"
Úristen. Te most szivatod a kérdezőt, vagy komolyan ennyire buta vagy?
A sok arcápolószer?? :D :D
Amúgy igen, a toplista a szolárium, mert nagyobb az esélye a bőr rákos megbetegedéseinek, de sorban utána persze a napozás következik, majd a cigarettázás.
20 vagyok, sosem dohányzom, alig iszok, max 2szer egy évben, egészségesen étkezek. 17-nek néznek kb, 20 vagyok.
És a kérdésre a válasz igen.
Szerintem ezért is lehet hogy sok mai 15-16 éves már jóval többnek tűnik....
Tinik! Hiába napozol 20 évesen, a bőrödön ez később fog látszódni!
Minden egyes napozással sérted a bőrödet! Tönkreteszi a bőr állományát! A kis napozások évek során összeadódnak! A bőr egy napozást sem felejt ám el!
Ha nyaranta rendszeresen napozol, az évekig nem látszik meg, de 25-30 év fölött veszed észre öregítő hatásait!
Megjelennek az első ráncok, barna foltok!
persze a genetikától is függ! Aki szőke hajú, kék szemű, érzékeny bőrű, sokkal inkább ráncra hajlamos, mint egy mexikói kreol lány.
A bőr öregedéséért 80%-ban a napsugárzás a felelős!
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!