Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15 éves fiú,171cm magas?

15 éves fiú,171cm magas?

Figyelt kérdés
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy egy srác aki 15 évesen 171 cm magas, kb (tudom hogy nem lehet megmondani pontosan de kb.. va éleményeitekkre vagyok kíváncsi) milyen magas lehet? azaz érdekes hogy a családban nagyon alacsony mindenki 172-174 alatt vannak .. 1-2 kivétel aki magasabb pl apám báttya, anyum unoka nővére meg az öcsém .. 14 éves és 177cm magas.. én meg 171, mindig ezzel piszkálnának de engem nem érdekel mert alacsony akarok lenni.. szóval szerintetek meddig nőhetnék még? Amúgy, én anyumra meg mamámra ütöttem (ők alacsonyak nagyon) ez valamicskét mérvadó nem?:DD De mondhatják nekem itthon hogy leszek nagyon magas.. akkor majd elkezdek cigizni és alacsony maradok :$

2012. nov. 30. 01:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt mi az anyámér jó neked ha alacsony vagy?
2012. nov. 30. 02:50
 2/9 anonim válasza:
jajj ez mekkora hülyeség!! a nők többsége szereti a magas srácokat mert biztonságban érzik magukat,jobban felfigyelnek rájuk és még 1000000 indok van !! !! azért ne kezdj cigizni mert akkor alacsony maradsz!!
2012. nov. 30. 10:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

De miért akarsz alacsony maradni?

Talán zsokénak készülsz vagy mi?

Többnyire csak hátránnyal jár, ha valaki alacsony.

-nem kapsz magadra nadrágot, mindet fel kell aljazni

-a nők nagy hányadánál már az első körben kiesel, szóba se állnak veled - persze igen, létezik alacsony srác magas felállás, de többnyire nem a magasságának köszönheti az illető, hanem a magassága ellenére vannak vele

...stb.

Egyébként nem kell túlságosan aggódnod.

A korodhoz képest nem számítasz magasnak.

Nagy valószínűséggel felnőtt korodra se leszel égimeszelő.

A családod csak azért mondja, hogy magas leszel, mert hozzájuk képest számítasz annak, de a többi férfihoz képest NEM!

Öcsédből már nagyobb eséllyel lesz magas férfi.

2012. nov. 30. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:

1. Nem értem, hogy miért jó neked alacsonyan

2. Nem hiszem, hogy nagyon magasra fogsz nôni, de a fiúk a középiskolás évek alatt nyúlnak a legjobban, szóval egy jópár centigrade fogsz még nôni.

3. Kérlek ne írogass smiley-kat! Nagyon idegesítô.

2012. nov. 30. 14:15
 5/9 anonim ***** válasza:
*centit
2012. nov. 30. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Sokat már nem fogsz nőni, az is lehet hogy már semennyit nem fogsz. Max 4-5 cm jöhet még rád szerintem. Ami teljesen normális férfi magasságot jelentene. Ha cigizel azzal semmit nem érsz csak undorító büdös, beteges leszel...
2012. nov. 30. 16:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, viszont ha a kedves nemtudom hanyadik megkért hogy neírjak smiley-kat mert idegesítő akkor énis megkérlek titeket, hogy ne azzal törődjetek, hogy alacsony akarok lenni, mert idegesítő.. csak válaszoljatok, de ha mégis annyira érdekel valakit, hogy miért akarok alacsony lenni, akkor nyugodtan, szépen kérdezze meg és akkor elmondom .. mégegyszer köszönöm a válaszokat.
2012. dec. 1. 14:40
 8/9 anonim válasza:
a cigi alapból lassítja a növekedést ez köztudott,bár ez alkati kérdés is...én pl 13 évesen kezdtem,a mai napig szívom és 197 centi vagyok..kb 8ikban olyan 186 lehettem,szerintem max 5 centit nőnél még így a magasságokat elnézve
2012. dec. 23. 23:35
 9/9 A kérdező kommentje:
az még elis meegy. köszi a választ! (Y) :-)
2012. dec. 25. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!