Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nektek minden nap ki van...

Nektek minden nap ki van lakkozva a körmötök? Én ha nem tartok szünetet akkor besárgulnak a körmeim, másnál is előfordul ilyen?

Figyelt kérdés
Nem dohányzom, szóval nem az miatt sárga. De az is olyan, hogy fél nap alatt eltűnik az a sárgaság.

2014. máj. 28. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem is besárgult anno, a sok lakkozástól. Hát, nem volt valami szép látvány.. :)

Használj acetonmentes körömlakk lemosót, és ne túl erős színeket (halvány rózsaszín, átlátszó), és nem fog besárgulni.

Ja, és az sem túl jó, ha állandóan Van rajta lakk, nem tud szellőzni a körmöd! 2 lakkozás között tarts 2-3 nap szünetet!

2014. máj. 29. 06:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Ritkán lakkozok csak, összesen két lakkom van, lila meg fekete, néha ezeket használom, de utána nem szokott besárgulni.
2014. máj. 29. 10:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Amióta profi lakkokat használok (Sally Hansen, OPI..stb. nem pedig ilyen Essence szintű szarokat) azóta nem sárgul annyira, csak egészen kicsit. Én rendszeres körömlakkozó vagyok. Néha azért pár hetet szoktam pihentetni, ilyenkor csak átlátszót használok.
2014. máj. 29. 15:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Használj alaplakkot a színes lakk alá, akkor nem sárgul be. Vagy pedig ne fesd minden nap.
2014. máj. 29. 15:54
 5/5 anonim válasza:
énis mindennap lakkozok, és nem szoktam szabadon hagyni csak néhány órát itthon, ha citrommal átdörgölöd segít a dolgon, de az alaplakk is hasznos lehet! :)
2014. jún. 1. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!