Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Másnál is előfordul ez vagy...

Másnál is előfordul ez vagy csak nálam?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy tinikorom óta rettenetesen izzadok? Ezt úgy értem, hogy télen is egy hoszabb séta után már ott a hatalmas folt a hónaljamon.. Most, hogy melegszik az idő még oszabb.. Egyik nap is felvettem egy kicsit passzentosabb felsőt kb negyed óra múlva már ott volt a folt, pedig bekentem magamat, nagyon kellemetlen mert tényleg mindent megteszek annak érdekében ( fürdés, borotva, dezodor stb) és mégis.. Szeretek csinos felsőket húzni de mindig ott van a folt.. Sok dezodort kipróbáltam de egyik se segített, a gyógyszertári készítményt nem merem alkalmazni mert rettenetesen érzékeny a bőröm. Valakinek van valami tippje, vagy bevált dezodorja? Szervi gondokra nem gyanakszom, voltam már orvosnál. 20/L
2014. márc. 16. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Egészségesen étkezel? Mert az is lehet az oka. Fűszeres, zsíros kaják meg ilyesmik. Én amikor nem ettem húst akkor szinte nem is izzadtam.
2014. márc. 16. 12:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon kevés húst eszem, mértékkel fűszerezve
2014. márc. 16. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor pusztán ilyen izzadósabb vagy.Az orvosok között pszichológus is van?Ne vedd sértésnek,de sokszor a szorongás okozza.
2014. márc. 16. 14:17
 4/4 anonim ***** válasza:
solutio antisudorica
2014. márc. 16. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!