Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az ideális nő és férfi (kép),...

Az ideális nő és férfi (kép), vélemény, egyetértetek?

Figyelt kérdés

Szevasztok,mi a véleményetek erről? Persze mindenkinek más tetszik,de ti melyiket választanátok?

1.nő - az ideális nő a nők szerint

2.nő - az ideális nő a férfiak szerint

[link]

1.férfi - az ideális férfi a nők szerint

2.férfi - az ideális férfi a férfiak szerint

[link]

2014. máj. 26. 11:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik egyik sem.
2014. máj. 26. 11:52
 12/28 anonim ***** válasza:

Dettő mint az utolso.

A lábaikat elfogadnám nőként mind 2 női "ideál" esetében..

A fejem a nők szerintit választaná, de utálja ezt a hajszínt..

Férfiak. Egyik gázabb, mint a másik.. Ha hajlani kell akkro test esetében a női ideál felé..., de az a haj..fej...

Plusz túl izmos, nem szeretem az ilyet

Viszont az igaz, hogy a férfiak szerint az ideális férfi sokkal...sokkal izmosabb, mint a nők szerint..

2014. máj. 26. 11:54
 13/28 A kérdező kommentje:
szerintem a nőknél van igazság (pasik részéröl nem nyilatkozom),ha egy nagymellű kettes menne az utcán a legtöbb pasi megbámulná
2014. máj. 26. 12:00
 14/28 anonim ***** válasza:
78%
Azért mert valakit megbámulnak, attól még nem az az ideális...
2014. máj. 26. 12:05
 15/28 A kérdező kommentje:
igen,de azért bámulod mert tetszik
2014. máj. 26. 12:07
 16/28 anonim ***** válasza:
88%

Attól, hogy tetszik valami, még nem ideális..

Pl nagy mell kipakolva.. Megbámulják a ferfiak, mégis mindegyik kiakadna, ha a abrátnője, felesége ugyanezt tenné..

Nem idealis, de megbámulod..

Plusz pl a nagy mell ugye szülésutan lőni fog bem egy ideális dolog,

Maradva a mellvonalon..a szilikonmelleket is megbámulják, de ha a férfiakat megkérdezed agyon kis hányaduk mondja azt, hogy a szilikonmell tetszik nekik..

Távolról nézve esetleg

2014. máj. 26. 12:23
 17/28 A kérdező kommentje:

nekem ideális a kipakolt a mell,ha meg a barátja féltékeny rá az ö problémájuk

és szó sincs szilikon mellekröl ,azok nemtetszenek,hanem a kettes csaj melleiröl

2014. máj. 26. 13:08
 18/28 anonim ***** válasza:
79%

Ilyen vékony alaknál nem lehet természetes úton ilyen nagy melle egy nőnek, mint a jobb oldali képen. Ha megnézed Kim Kardashiant vagy hogy a tökömbe írják az alapból egy hájas disznó (utómunkálatok nélküli képet nézz, ne olyat, amin agyon van photoshopolva). Ergó: a mű nőkre buksz.

Csak szemléltetésként: [link]

2014. máj. 26. 13:39
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Karashadiannak szilikonmelle van,már vállalta... tehát a képen lévő hölgyé is az:D
2014. máj. 26. 13:53
 20/28 anonim ***** válasza:

Mindkét nő okés, nekem egyébként ez a lana del ray féle az ideálom,ő inkább a bal oldali.

A férfi meg szerintem legyen izmosabb, szóval a jobb oldali az alsó határ, még elmegy:D

F

2014. máj. 26. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!