Az ideális nő és férfi (kép), vélemény, egyetértetek?
Szevasztok,mi a véleményetek erről? Persze mindenkinek más tetszik,de ti melyiket választanátok?
1.nő - az ideális nő a nők szerint
2.nő - az ideális nő a férfiak szerint
1.férfi - az ideális férfi a nők szerint
2.férfi - az ideális férfi a férfiak szerint
Dettő mint az utolso.
A lábaikat elfogadnám nőként mind 2 női "ideál" esetében..
A fejem a nők szerintit választaná, de utálja ezt a hajszínt..
Férfiak. Egyik gázabb, mint a másik.. Ha hajlani kell akkro test esetében a női ideál felé..., de az a haj..fej...
Plusz túl izmos, nem szeretem az ilyet
Viszont az igaz, hogy a férfiak szerint az ideális férfi sokkal...sokkal izmosabb, mint a nők szerint..
Attól, hogy tetszik valami, még nem ideális..
Pl nagy mell kipakolva.. Megbámulják a ferfiak, mégis mindegyik kiakadna, ha a abrátnője, felesége ugyanezt tenné..
Nem idealis, de megbámulod..
Plusz pl a nagy mell ugye szülésutan lőni fog bem egy ideális dolog,
Maradva a mellvonalon..a szilikonmelleket is megbámulják, de ha a férfiakat megkérdezed agyon kis hányaduk mondja azt, hogy a szilikonmell tetszik nekik..
Távolról nézve esetleg
nekem ideális a kipakolt a mell,ha meg a barátja féltékeny rá az ö problémájuk
és szó sincs szilikon mellekröl ,azok nemtetszenek,hanem a kettes csaj melleiröl
Ilyen vékony alaknál nem lehet természetes úton ilyen nagy melle egy nőnek, mint a jobb oldali képen. Ha megnézed Kim Kardashiant vagy hogy a tökömbe írják az alapból egy hájas disznó (utómunkálatok nélküli képet nézz, ne olyat, amin agyon van photoshopolva). Ergó: a mű nőkre buksz.
Csak szemléltetésként: [link]
Mindkét nő okés, nekem egyébként ez a lana del ray féle az ideálom,ő inkább a bal oldali.
A férfi meg szerintem legyen izmosabb, szóval a jobb oldali az alsó határ, még elmegy:D
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!