Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Egy ideális férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy ideális férfi képét lefestenétek nékem?

Figyelt kérdés
Főleg belső tulajdonságokra vagyok kiváncsi

2012. dec. 16. 20:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

most leírják hogy kedves megértő meg ilyenek, aztán meg egy tapló állat mellett kötnek ki...

én sem hittem el először de így van...

2012. dec. 16. 20:07
 2/13 anonim ***** válasza:
határozott, magabiztos, becsületes, egyenes, jó probléma megoldó készség,okos, esetleg művelt is, jó kommunikáció, érett, hasonló értékrendje legyen, mint nekem, talpraesett, céltudatos, és a legfontosabb, h szeressen, nos, ez már nagyon is ideális lenne
2012. dec. 16. 20:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
jó, adj egy ecsetet
2012. dec. 16. 20:08
 4/13 anonim ***** válasza:
Legyen egy épkézláb melója, iskolai végzettsége, szoruljon belé némi ambíció, legyen talpraesett, határozott, türelmes, udvarias. Külsőre nincs konkrét elvárásom/elképzelésem, de az nem árt, ha a szemei barnák...
2012. dec. 16. 20:13
 5/13 anonim ***** válasza:
52%

legyen fura feje, nagy egymástól távollevő barna szemei, ívelt szemöldöke, kicsi szája, sovány alacsony (170 centi körüli), nagy farokkal

legyen bunkó, böfögjön meg f.ingjon és minden nap háromszor akarjon szexelni

ja és mondjon mindenféle mélyértelmű filozófikus monológokat mert rosszul alszok és kéne valami amire el tudnék szunyálni

meg utáljon minden lányt rajtam kívűl ez a legfontosabb tulajdonsága :D

2012. dec. 16. 20:13
 6/13 anonim ***** válasza:
2012. dec. 16. 20:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Mr Bean, hehee!!! XD
2012. dec. 16. 20:19
 8/13 anonim ***** válasza:

Kedves,kívülről hideg de ha ketten vagyunk bújós cica:)

(azért tudja abban is hol a határ...utálom a nyáladzást)

Erős mármint lelkileg... :D(de izmos is ;) :) )Szóval támasz legyen,mert én elég érzékeny vagyok :)

Szeresse az állatokat,gyerekeket.

Legyen humora.Ne legyen visszahúzódó antiszoc meg magába forduló mert akkor engem is lehúz.

kb ennyi

17/l

2012. dec. 16. 20:21
 9/13 A kérdező kommentje:
#8 melyik a fontosabb, hogy izmost legyen, vagy hogy jó lelki támasz? Arányaiban kb hogy áll ez össze?
2012. dec. 16. 20:43
 10/13 anonim ***** válasza:
A páromat tudnám jellemezni, nekem ő az ideál: határozott, magabiztos, életrevaló, találékony, beszédes, vicces, gyengéd, odaadó, hűséges, biztonságot nyújtó, ragaszkodó, intelligens, megértő, segítőkész.
2012. dec. 16. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!