Ha körömlakkal festem ki a körmöm, és arra kenem rá az átlátszó gél lakkot, akkor ugyan olyan tartós lesz mintha a szín is gél lakk lenne? Egyáltalán lehet így?
Figyelt kérdés
Természetesen uv lámpa alatt.2014. máj. 26. 10:13
2/5 anonim válasza:
Nem lehet. A gél lakkhoz elo kell kesziteni a körmot a tapadas erdekében ami àll a felbolyhozasbol(reszelésbol) illetve gombaolo es zsirtalanito hasznalatabol. Lakkot mindig csak legfelulre lehet mert több nap utan is "parolog" ,tehat ha erre kennél atlatszo zselet,a végeredmeny minden lenne csak nem hordható.
3/5 anonim válasza:
Én így csinálom, csak sima körömlakk alá teszek átlátszót először.
Így van: átlátszó - olcsó bármilyen sima lakk (+ kövek bele, amihez kedvem van stb)- átlátszó. Persze megy a fertőtlenítés előtte stb
4/5 A kérdező kommentje:
És ha lereszelem előtte, úgy festem ki, aztán az átlátszó gél lakkot, akkor sem lenne jó?
2014. jún. 5. 14:33
5/5 anonim válasza:
NEM! Sima lakkra nem kenünk géllakkot!!!!
Géllakkra kenhetsz simát, de fordítva nem műkődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!