Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha körömlakkal festem ki a...

Ha körömlakkal festem ki a körmöm, és arra kenem rá az átlátszó gél lakkot, akkor ugyan olyan tartós lesz mintha a szín is gél lakk lenne? Egyáltalán lehet így?

Figyelt kérdés
Természetesen uv lámpa alatt.

2014. máj. 26. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet.
2014. máj. 26. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet. A gél lakkhoz elo kell kesziteni a körmot a tapadas erdekében ami àll a felbolyhozasbol(reszelésbol) illetve gombaolo es zsirtalanito hasznalatabol. Lakkot mindig csak legfelulre lehet mert több nap utan is "parolog" ,tehat ha erre kennél atlatszo zselet,a végeredmeny minden lenne csak nem hordható.
2014. jún. 3. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Én így csinálom, csak sima körömlakk alá teszek átlátszót először.

Így van: átlátszó - olcsó bármilyen sima lakk (+ kövek bele, amihez kedvem van stb)- átlátszó. Persze megy a fertőtlenítés előtte stb

2014. jún. 3. 15:11
 4/5 A kérdező kommentje:
És ha lereszelem előtte, úgy festem ki, aztán az átlátszó gél lakkot, akkor sem lenne jó?
2014. jún. 5. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:

NEM! Sima lakkra nem kenünk géllakkot!!!!

Géllakkra kenhetsz simát, de fordítva nem műkődik.

2014. jún. 5. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!