Cukorgyanta, ugyan ilyen lesz, és ugyan így kell csinálnom?
Figyelt kérdés
A kérdések adottak, itt a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=MAqpO3ylV4w
1:00 - 1:30-ig nézzétek. Erre vonatkoznak a kérdéseim, ugyan ilyen lesz a cukor gyanta ha itthon elkészítem, és ugyan így kell majd használnom is? (Gyanta csík nélkül?)
16/F
2014. ápr. 5. 09:39
1/2 anonim válasza:
Ha jól sikerül akkor ilyen lesz, és így kell használni. Ha pedig túlfőzöd akkor kemény lesz és nem használható így, ha nem főzöd meg eléggé akkor a szőrt sem szedi ki majd. Szóval ha magadnak csinálod akkor készülj fel rá hogy elsőre nem biztos hogy sikerül. Én másfél óráig főzögettem mire jó lett. Aztán a használata sem olyan egyszerű mint a videóban látszik, pl az egész a tenyeremre, ujjaim közé akart tapadni, onnan le nem jött. A lábra csak vékonyan kell kenni, mert ha vastagon keni az ember akkor nem lehet lehúzni róla.
2/2 A kérdező kommentje:
tehát akkor nagyjából másfél óráig kell főzni végül is, igaz? :)
2014. ápr. 6. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!