Milyen alkatom van? Nagyon csúnya?
Elsőre rávágtam volna, hogy körte, de a kalkulátor egyenesnek mond.
És végül is, tényleg. Körtéhez jóval nagyobb csípő dukál, kisebb mellel és kisebb derékkal. Nekem pl.: 79-61-93
Hogy ronda-e? Nem tudhatjuk kép nélkül. Ha feszes a bőröd, akkor nem. Ha lötyi-plötyi akkor igen.
Na szép :D Gondoltam kipróbálom Én is :D Erre: "Sorry your body is not in the 4 shapes we calculate."
90-68-98 arányra ezt dobta ki :D.
15:08 Akkor Te nem is létezel ;D
De egyébként ez a kalkulátor butaság, mert a kb. 12 alaktípusból csak 4 szerepel benne, plusz kellene a vállak mérete is.
Meg én is kipróbáltam a 90-69-91 trióval, nekem is egyenes/banán alakot ír O.o De nekem 100 centi a vállam körbe!
Kedves Kérdező: Ha a vállaid keskenyek, akkor körte és váza közötti átmenetet mondanék, mert a csípőd szélesebb, mint a cicid körbe, majdnem 20 centi a különbség a derekad meg a csípőd között, szóval az egyenes alakhoz nagy eltérés. :)
A homokóra közelében nincs. Nincsen melled és derekad.
Ha 60 lenne a derekad, akkor is neccesen lehetne rád húzni a homokóra alkatot. Sokkal inkább egyenes. Egyébként nem csúnya, de nem is tipikus nőies. Öltözködéssel lehet rajta csalni.
Na akkor azért olyan vastag a derekad és azért vagy "egyenes/banán" alkat, mert még gyerek a tested!
Mondhattad volna hamarabb, akkor nem rugózunk rajta! A gyerekek még majdnem teljesen egyben vannak, nincs sok különbség az egyes körméreteik között.
Majd kb. 16 évesen méregesd magad és még az se lesz végleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!