Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon csúnya vagyok. Mit...

Nagyon csúnya vagyok. Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Régen nem ennyire számított ki csúnya meg ki nem, a falun dolgozni mindegy volt. Most meg körülbelül eláshatod magad, ha csúnya vagy. Nem az ápolatlanságról beszélek, hanem ha valakinek tényleg annyira ronda az arca. Az élet minden területén hátránnyal indul. Én sajnos apámra ütöttem, olyanok az arcvonásaim, mint egy szörnyetegnek.
2014. máj. 18. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:

1: ápoltnak maradni

2: valakinek biztosan te is szép leszel, nem minden a külső csak legyél kedves,visszafogott, őszinte(nem bántó) hiába szép valaki ha az élet mellette kínok kínja és hidd el sokszor a legszebb nők a legrondábbak belülről.(persze vannak kivételek)

2014. máj. 18. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:

1.-nek igaza van.

ha valaki igazi kapcsolatra vágyik akkor egy normális nőt fog választani maga mellé, nem pedig egy agyonvakolt plázacicát, aki csak arra jó, hogy éjszakánként megbszd...

2014. máj. 18. 17:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem belülről akarok szép lenni :(
2014. máj. 18. 17:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Régen is a szép lányokat szerették..

Jó alak példaul.

2014. máj. 18. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy ez igaz, ha az nem jött össze, az alakodra NAGYON gyúrj rá, hidd el, ez sokakat vonz, és lehet tenni érte, sokszor hallom nőkről, hogy hát nem a legszebb, de az a test.. azonkívül tényleg lesz olyan, akinek te vagy a legszebb, akkor meg csak plusz az alak. Mindenképp legyen hosszú a hajad, és szépen ápolt, smink alap, és a nőies ruhák, nem magassarkú, csak nőies. Ha pedig mindezek megvannak, a kisugárzásod is jobb lesz, de még utána is javíthatsz rajta.
2014. máj. 18. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:
mi a bajod az arcoddal? ha nagy az orrod, csúnyák a fogaid próbálj spórolni és elmenni valami jó plasztikai sebészhez. amúgy sminkkel sokat lehet csalni
2014. máj. 18. 19:32
 7/7 anonim válasza:
Először is nem vagy csúnya.Legyen egy kicsit több önbizalmad
2014. máj. 31. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!