Hogyan hozzam ki a külsőmből a legtöbbet?
mostanában minden osztálytársam/barátnőm/ismerősöm/"kortársam" szép..mindenki változik,de csak jó irányba..a rút kiskacsából hattyú lessz stb...csak én vagyok az,aki csúnya és az is marad..14 éves múltam..elég magas vagyok,mézszőke hajam van illetve kékeszöld szemem..eléggé szeplős vagyok,a szemem alatt az orromon át egy sávban..az arcom (túlságosan) fehér,a szemöldököm próbálom szedni,de soha nem lessz olyan szép ,mint amilyent szeretnék..ja és az arcom ovális,az orrom nagy,az alsó ajkam telt,mig a felső vékonyabb..öltözködésből nulla vagyok,tudom mit mivel kell felvenni,az elméleti részét tudom,de a gyakorlatit..hát soha sem tudom megvalositani amit elterveztem
kérlek segitsetek,hogy ki tudjam hozni magamból a maximumot..képet privátban küldök,
Egyenlőre:
- Neked az a legfőbb bajod, hogy rút kiskacsa effektusban szenvedsz. A többiek nőiesedését látod, magadét nem.
- a szemöldököd szedesd ki kozmetikussal (max 400-600 Ft) és ha nő vissza akkor csak a nyomvonalon kell szedegetni.
- a barna és a barack színek állnak neked jól. (Én is kétszemű szőke ha vagyok). Kerüld még az erős színeket pl a rúzst az utolsó képen, még fiatal vagy, használd ki. Sminkben ne akarj előbb felnőni, mert groteszk leszel. És lehet olyan embereket is vonzol majd akik nem biztos, hogy neked jót akarnak.
Szia!
Küldhetsz nekem is!Borzasztó rút kiskacsa voltam én is.
Aztán csodaszép hattyú lettem.Szivesen segítek neked is! :)
nekem is jöhet a kép! :)
barátnőiddel menj el vásárolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!