Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Meik boltokban vásárolnak a...

Meik boltokban vásárolnak a legtöbbet az emo-k!?

Figyelt kérdés
Pár hónapja lettem emo de amien bolta csak mek ott tele van minden azzal a színnel ami ponn divatban van...de nincs semmi "fogamra való"

2013. márc. 9. 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Azt hittem az emosok már kihaltak..

Nem tudom, szerintem nincs olyan bolt, ami kifejezetten emosoknak való lenne. Menj nagy plázákba, és ott nézz körül mindenhol, lehet, hogy nem egy boltban fogsz megtalálni mindent, ami neked kell. Sőt biztos.

2013. márc. 9. 10:33
 2/8 anonim ***** válasza:
claire's totál emo néha már pózeres bolz :)
2013. márc. 9. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Mondok valami eredetit, szerintem mielőtt ruhákat vásárolnál érdemes lenne beszerezni egy helyesírási szótárt és alaposan áttanulmányozni.

Ha meg direkt írsz így, akkor ezentúl hanyagold.

Az emo meg már kiment a divatból, legyél inkább hipster, ha menő akarsz lenni.

Egyébként meg New Yorker, Claire's, de kb. minden ruhaboltban találhatsz olyan dolgokat, amik elmennek emonak.

2013. márc. 9. 17:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Már bocs de 1.nem akarok menözni, 2.nem divatból vok emo, 3.nem hinnèm h bunkóskodtam volna veled+parancsolgattam volna neked;) pussza-.-"
2013. márc. 9. 18:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Tényleg nem bunkóskodtál, csak úgy gondoltam, szégyen ahogy az ékes magyar nyelvet használod.

De így persze nem érted.

Szal csak annyit szeriznék mondani, h naon idegesítőő h nemtucc normálisan írni, de azé imó vagy meg minden.. na mind1, valszeg ígyse érted -.-"""""

szijahhhhhhhh ^^

2013. márc. 9. 18:45
 6/8 walaakíí ***** válasza:
Claire's.v.netrőől.rendelneek.C:
2013. márc. 10. 11:07
 7/8 anonim ***** válasza:
rockpince?
2013. márc. 13. 18:38
 8/8 anonim válasza:
Mit jelent az hogy valaki emòs egyébként?
2013. szept. 13. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!