Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam ki a külsőmből...

Hogyan hozzam ki a külsőmből a legtöbbet?

Figyelt kérdés

mostanában minden osztálytársam/barátnőm/ismerősöm/"kortársam" szép..mindenki változik,de csak jó irányba..a rút kiskacsából hattyú lessz stb...csak én vagyok az,aki csúnya és az is marad..14 éves múltam..elég magas vagyok,mézszőke hajam van illetve kékeszöld szemem..eléggé szeplős vagyok,a szemem alatt az orromon át egy sávban..az arcom (túlságosan) fehér,a szemöldököm próbálom szedni,de soha nem lessz olyan szép ,mint amilyent szeretnék..ja és az arcom ovális,az orrom nagy,az alsó ajkam telt,mig a felső vékonyabb..öltözködésből nulla vagyok,tudom mit mivel kell felvenni,az elméleti részét tudom,de a gyakorlatit..hát soha sem tudom megvalositani amit elterveztem

kérlek segitsetek,hogy ki tudjam hozni magamból a maximumot..képet privátban küldök,

2014. máj. 24. 12:05
1 2
 11/18 anonim válasza:

szia, szerintem egyáltalán nem vagy csúnya, sőt, gyönyörűek a szemeid, és a szád is (egy-két év múlva nagyon sok férfi szovesen beleharapna majd). A szeplőidet nem is látni a képeken, és amúgy sem kell szégyenleni őket. Én a szemeidet hangsúlyoznám, mert ismétlem, gyönyörűek, a szádra elég egy kis balzsam, vagy nagyon halvány valami. Eleve a kevesebb több alapon sminkelj, a jó smink az, ami nem is látszik, viszont mégis kihangsúlyozza amit kell.

A szemöldök - szedesd ki kozmetikussal, biztos van a környező falukban kozmetikus, vagy a közeli városban, jön a nyár, utazz el oda, és szedesd ki, csak egyszer kell kiszedetni formára, aztán már te is ki tudod húzni a visszanövő szálakat.

Öltözködés, smink, haj terén pedig azt ajánlom, keress a neten olyan oldalakat, ahol megmutatják, kihez, milyen alkathoz mi illik. Lakatos Márk műsoraiban is elhangzanak ilyen infók, vagy volt az M1-en is régebben egy olyan műsor, hogy a lányokat megszépitették 4 hét alatt, és el is mondták nekik, mi áll jól rajtuk - -a cimét nem tudom.

Végezetül : önbizalom!!! Semmi baj a külsőddel, viszont amig ezt el nem hiszed, és meg nem leszel győződve róla, addig a kisugárzásod is teljesen más lesz. Ha lesz egészséges önbizalmad, rögtön ragyogni fogsz - belülről!

2014. máj. 24. 19:16
 12/18 anonim válasza:
szia :) èn 14 vagyok ès küldj kèpet :) èn is küldök neked :) èn nagyon kreativ vagyok ès itthon rengeteg szuper cuccot csináltam magamnak :) arrol is küldhetek kèpet :) irj rám
2014. máj. 24. 19:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Küldhetsz képet és segítek szívesen :)
2014. máj. 24. 20:02
 14/18 anonim ***** válasza:
megnéztem a képet, és megint az van, hogy egy szép lány sír, hogy csúnya... annyira idegesítő
2014. máj. 24. 20:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Küldjél nekem is képet, szívesen segítek! Hidd el, ha valaki tudja, hogy kell kinőne a rút kiskacsaságot, akkor az én vagyok.
2014. máj. 25. 08:28
 16/18 anonim válasza:
Szia! Nekem is küldhetsz képet, hátha tudok segíteni :) Egyébként én is hasonló cipőben járok
2014. máj. 25. 11:03
 17/18 anonim ***** válasza:
nekem nem jött, pedig írtam volna véleményt... :/
2014. máj. 25. 19:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem probalj meg megelegedni onmagaddal mert nagyobb lesz az onbizalmad tole!
2014. jún. 1. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!