Két és fél hete lett kilyukasztva a fülem. Ha nem teszek bele fülbevalót, kb mennyi idő után fog benőni a lyuk?
Szerintem néhány nap, esetleg hét!
De szabad megkérdeznem, hogy ha nem teszel fülbevalót bele, akkor miért lyukasztottad ki? :)
Én hónapokig nem hordtam fülbevalós és nem forrt be. Kb. egy év kellett mire teljesen beforrt. Utólag megbántam,hogy sokáig nem hordtam fülbevalót,de félek a fájdalomtól nem merem újra lyukasztani.
20/L
Hát az fájni is fog....
Kell ám neki egy kis idő, amíg teljesen rendbejön. Csak tedd be, ne piszkáld piszkos kézzel. Esetleg tisztítsd betadinnal, vagy Oxigénes vízzel! Rendbejön. :) Tapasztalatból mondom! Két lyuk van a fülemben, mindkettő porcban, szúrták. Fájt is rendesen, mozgattam időnként és rendbejött. Kb 1 hét után semmi baja nem volt. :)
Hol van a lyuk? Lehet, hogy nem bírja a füled az anyagot, amiből a fülbevló készült....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!