Mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
az a baj hogy nagyon szeretnék még 1 lyukat a fülembe,de a szüleim nagyon,de nagyon ellene vannak.A barátnőmnek is van még 1 és neki ráadásul az anyukája kérdezte meg!:oHogyan vehetném rá?2014. máj. 23. 15:43
1/3 Deliverance válasza:
Ismerős helyzet. Érvelj azzal, hogy a te tested és a te füled, vagy mondd, hogy 18 éves korod után úgyis megcsináltatod egyedül. Ha pedig megsem jön össze, akkor találsz mindenféle fülgyűrűt, azt is hordhatsz, olyan, mintha ki lenne lőve a füled. :)
2/3 anonim válasza:
Ez csak egy fülbevaló, ha megunod kiveszed és kész:D én is 15 voltam, amikor csináltattam még plusz 2 lukat, apukám kísért el:D
3/3 A kérdező kommentje:
De én fiatalabb vagyok.És az apukám meg azt mondja hogy már megbeszéltük......mondtam már hogy nekem fáj nem nekik meg hogy az én testem,sőt még azt is,hogy úgy is elmegyek egyedül.!!!De egyszerűen nem engedik meg.De nekem csak még 1 kéne az egyik fülembe!:((
2014. máj. 24. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!