Újra ki kell lyukasztani a fülemet?
Figyelt kérdés
Kiskoromban kaptam egy fülbevalót, ami mindig bent volt a fülemben. Később, évek után viszont már nagyon fájt tőle a fülem, nem tudom, talán be is volt gyulladva, ezért kiszedtem. Elég nehezen jött is ki belőle, meg is látszott benne a helye, de rendbe jött. Ez nem olyan régen történt és most próbáltam beletenni egy másikat, de nem sikerült. Még megvan a lyuk, de csak egy darabig megy bele. A fülem másik oldaláról nézve, olyan mintha egy hártya lenne ott vagy nem is tudom, de elől nincs.2014. ápr. 21. 11:00
1/2 anonim válasza:
Szia! Nem kell újralyukasztani ha megvan a lyuk. DE! Ha azt a kis "hártyát" te magad szeretnéd kilyukasztani, fertőtleníts le egy vékony tűt, jegeld be a füled és szúrd át magadnak, ha bírod a fájdalmat. Ha nem, akkor vidd el kozmetikushoz és majd ő megcsinálja!
2/2 anonim válasza:
próbáld meg hátulról előrefelé bedugni a fülbevalót, mert lehet, hogy csak nem találod elölről a lyukat. Ha hátulról sem megy, akkor igen, elkezdett összenőni. Anyukámnak is volt ilyen, neki én szúrtam át, miután fertőtlenítettük a fülbevalót és a fülét is (előtte jegeltem is neki). Nem nagy kunszt, nem is fájt neki így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!