Szerintetek csúnya, ha egy lánynak széles a csípője?
Nem gáz,ha széles a csípő,sőt nőies is!
Az sem szép,ha valaki olyan,mint a deszka!
Csak azoknak a lányoknak ,akiknek széles a csípőjük,mint nekem is,mindig egy számmal nagyobb gatyát kell venni,mert sokszor annyira szoros a nadrág a csípőnél.. Én mindig egy kicsit nagyobb nacit veszek :)
nekem is az, bár nem annyira...
igazából a csípőm nem is érdekel, engem inkább a homlokom zavar :/ eléggé magas, így a fejem is magasabb lesz és bár elég alacsony típus vagyok, amikor ülök magasabb vagyok a legtöbb lánynál
el sem tudom mondani, hogy mennyire zavar! de a homlokommal én sem tudok mit kezdeni :( de szerintem (mellékesen) szép arcom van, úgy összességében
am a kérdésedre válaszolva: szerintem nem csúnya ;)
15/l
1.: Igen, a nadrágokkal én is így vagyok általában. :D
3.: Hát ha szép arcod van, akkor nem hiszen hogy sokat számít a homlokod :) de ha téged zavar akkor esetleg csináltathatsz magadnak frufrut, vagy ilyesmi.
Egyébként 171 centi vagyok, szóval elég magas :D
Köszi a válaszokat!:)
Hosszúak a lábaim.
Hát nem tudom, a többi velem egykorúhoz képest mégis olyan szélesnek látom... Na mindegy, remélem tényleg csak beképzelem :D
Szerintem rohadt szexi, főleg, ha vékony vagy mellé:)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!