Szerintetek csúnya ha egy lánynak O alakú a lába?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul érzem így magam hogy ilyen a lábam,mindig azt érzem hogy a lábamat figyeli mindenki de közbe meg nem.Még soha senki nem mondta hogy csúnya de én akkor is így gondolom!Öltözködéssel vagy valamivel lehetne segíteni ezen?2013. nov. 23. 21:52
1/15 anonim válasza:
az o láb szerintem optikailag vékonyít, örülj neki! :) nekem kicsit x lábam van és nagyon rossz, mert akárhogy állok olyan kis szerencsétlenül nézek ki :D
2/15 A kérdező kommentje:
Barátom szerint sem csúnya,de én akkor sem tudom elfogadni hogy ilyen.:(Magassarkúval meg áhh..nagyon bénán nézek ki:D
2013. nov. 23. 22:08
3/15 anonim válasza:
Mondd azt mindenkinek, hogy lovagolsz:D Nem a barátodra gondolok, az természetes... Hanem rendes lóra.
4/15 A kérdező kommentje:
:D Oké.De tényleg annyira rossz érzés hogy ilyen a lábam.
2013. nov. 23. 22:17
5/15 anonim válasza:
Szerintem meg hülye vagy, hogy ezzel foglalkozol:) Nincs vele semmi baj.
6/15 A kérdező kommentje:
Hát lehet!Annyira jól esnek az olyan válaszok mint amit írtál is hogy hülye vagyok hogy ezzel foglalkozok:D Ad egy kis önbizalmat ez a válasz!
2013. nov. 23. 22:23
7/15 anonim válasza:
Akkor annyit hozzáteszek még, hogy férfi vagyok és k.-ra nem érdekel, ha O lába van egy lánynak:)
8/15 A kérdező kommentje:
Hát így meg még bíztatóbb:)
2013. nov. 23. 22:38
9/15 anonim válasza:
Akkor most gondolj arra, hogy a barátodat sem érdekli és felejtsd el ezt az O láb dolgot örökre;)
10/15 A kérdező kommentje:
Hát igen!Ezért is írtam ide hátha kapok pozitív válaszokat!És szerencsére kaptam!:)
2013. nov. 23. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!