Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Volt már, hogy valaki...

Lányok! Volt már, hogy valaki csak úgy belevágott a hajadba?

Figyelt kérdés

2014. máj. 9. 16:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Legjobb barátom...oviban...úgy gondolta vicces...aztán az óvónéni összeszidta, hogy az ollót nem azért adta nekünk...

Vagy úgy értetted a kérdést, hogy a fodrász rontotta-e el a hajvágást? Mert még nem, szerencsére nagyon jól vág a fodrászom! :)

2014. máj. 9. 17:00
 2/13 A kérdező kommentje:
nem fodrászra gondoltam:) hanem olyan esetre amit előstör leírtál :)
2014. máj. 9. 17:39
 3/13 anonim ***** válasza:

Ja akkor ott az első eset...képzelheted, anya hogy örült neki...

Ha mostanában próbálna bárki ilyet valószínűleg eltörném a kezét...nagyon érzékeny vagyok a hajamra, a fodrászon és a mostani legjobb barátomon (nem az ovis, őt elhagytam még alsóban) kívül senki nem közelítheti meg a hajamat...

Valaki ellen csínyre készülsz, vagy téged is megvágtak?

(első vagyok)

2014. máj. 9. 17:51
 4/13 A kérdező kommentje:
én váltam áldozatáúl egy poénos embernek...
2014. máj. 9. 17:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Én kiskoromban magamnak vágtam le kb. a fél hajamat. 4 éves körüli lehettem. Az egész hajamat le kellett vágni rövidre, hogy egyforma legyen. Mondjuk nekem tetszett, de anyukámnak már annyira nem.:D
2014. máj. 9. 17:57
 6/13 A kérdező kommentje:
:D
2014. máj. 9. 18:25
 7/13 anonim ***** válasza:

A minimum, hogy kifizetteted vele az igazítást...xD

Komoly bosszút lehet nem ér meg, mert aztán kopaszon fogsz ébredni (főleg ha osztálytársad, és táborozni/kirándulni mentek együtt)

2014. máj. 9. 18:36
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat en inkabb masok hajat vagdostam nagy szeretettel. Bar neha nekem is levagtak egy tincset vagy epp en sajat magamnak. Ez volt oviban, altalanosban pedig minden evre jutott egy ember akit megszabaditottam egy tincsetol. :D De jelentem sikeresen leszoktam rola most, hogy 9.-es vagyok. :D
2014. máj. 9. 18:40
 9/13 A kérdező kommentje:
utolsó: fiú vagy lány vagy ?
2014. máj. 9. 18:43
 10/13 Ramcsiii ***** válasza:
Nekem az ikertesóm mikor picik voltunk,frufrut csinált nekem..hát biztosan gyönyörű lehettem,szép ferde volt,iti ott kimaradtak tincsek :D
2014. máj. 9. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!