Miért minden csinos, szép nő "ribi", aki sminkel, stb? (többi lent)
Sziasztok!
Szerintetek miért mondják annyira sokan azt a szép, dögös, csinos lányokra, akik sminkelnek, stb., hogy rib.ancok? Attól még, mert valaki sminkeli magát, jól öltözködik, jól megcsinálja a haját, nem lesz mindjárt ribi szerintem. Mégis szinte mindenkinek az a reakciója, hogy "akkor ez tuti egy rib.anc/ k*va/ h*lye pi.csa", stb. Miért kell szerintetek így ítélkezni?
Nagyon sok olyan csaj is van köztük, akik nagyon intelligensek, okosak és kedvesek is! A nők részéről gondolom az irigység is benne van, de sok férfi szájából is hallottam ilyen megnyilvánulásokat!
Szerintetek miért? Miért kell mindig így ítélkezni a külső alapján?
Persze tisztelet a kivételnek, biztos bőven akadnak, csak sajnos én több negatív tapasztalattal "találkoztam". Érdekelne nagyon a véleményetek erről, úgyhogy légyszi írjatok!
Köszönök előre is minden normális, értelmes választ, a többit meg mellőzzétek, légyszíves!
Öh alapjáraton szeretem az extrémebb cuccokat, fűzőket (nem a fehérneműs fajtát), miniszoknyát magassarkúval meg ilyenek, és nagyon erősen sminkelem magam, mégse kaptam meg még egyszer se a fejemhez...Nem az sugárzik belőlem, hogy "könnyű nő vagyok", hanem az hogy egyedi felfogásom van és stílusom, és ugyanúgy hűvös maradok, és ha a viselkedésembe nem tudnak belekötni, akkor az öltözködésembe se szoktak...
Ha nem közönséges a smink, a kisugárzás, a ruha - az összhatás, akkor nem szokták azt mondani...Viszont ha valaki ízléstelenül és hivalkodóan sminkeli magát arról nekem is meg van a véleményem...meg szerintem a viselkedés is rátesz egy lapáttal...
Én például a jó ízlésen belül maradok mindig, akárcsak Te, kedves 2. hozzászóló, és a viselkedésem is pont a "ribiskedés" ellentettje, nagyon visszahúzódó vagyok, mégis volt már, hogy megkaptam ezt a jelzőt. Bár én fiúktól még soha, csak lányoktól, de nagyon rosszul esik, amikor külső alapján ítélkeznek. És vannak ismerőseim is, akik szintén kaptak már efféle jelzőket teljesen alaptalanul (férfiaktól is). Ezért tettem fel ezt a kérdést.
És köszi az eddigi válaszokat! Azért jöhetnek még vélemények.
Kettes vagyok:
A lányok csak féltékenykedésből mondják...nem támadni akartalak én is, nem azért írtam úgy, amit...csak már nekem is elegem van az ilyesmiből és abból is, hogy általában pont azok veszik magukra, akiktől egyébként az ilyen dolgok teljesen távol állnak...Akik tényleg olyanok, azoknak ha mondod se tűnik fel úgyse...
Amúgy tényleg ne foglalkozz velük...:)
Ha látják, hogy semmilyen hatást nem érnek el vele, abbahagyják...csak addig vicces, amíg a célpont játssza az áldozatot...
irígység, sajnos.
Férfiaknak meg az a baja, hogy nem kaphatnak meg egy ilyen kis igényes nőt, aki még sminkeli is magát,netán miniruhában van és magassarkút hord .
Kettes-hatos, nem bántottál meg, köszönöm a válaszod! :)
És köszi mindenkitől a válaszokat, igazatok van, megpróbálok nem foglalkozni én se az ilyen jellegű kritikákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!