Nagyon kicsi a mellem, és egyre rosszabbul érzem magam miatta, mit tehetnék hogy nagyobb legyen?
itt most nem hatalmas kannákról beszélek a "nagyobb" alatt, csak valami elfogadható méretet szeretnék már magamon látni (75/A-nak is örülnék már nagyon)
olyan válasszal ne is fáradjatok hogy "a kicsi mell is lehet szép" mert az enyém nem az, csúnya, hülye alakja van és még a jobb oldalon az egyik bordám eláll...
bból se kérek hogy "a pasik többségének a kicsi tetszik" mert leszbikus vagyok
nagyon feszélyez hogy így néznek ki, és képtelen vagyok elfogadni magam...és 17 éves vagyok
a baloldali kép majdnem ugyanolyan mint az enyém...
Nekem is ugyan ekkora a mellem. Utálom hogy még melltartót se lehet rá találni. Vagy ha megis találok aminek a kosara jo lenne, egy hogy hülyén nez ki mert kiskutyás szivecskes stb, ketto hogy a hátamon a csat nem is er ossze mert 11 éveseknek szánták es nem 16-nak. Egyetlen egy melltartom van, ami szürke es pillangós. Utalom, mert kb. minden pólón átlátszik olyan sötét. Vannak osztálytársaim, akiknek mar 14 évesen szinte C-s mellük volt.
sajnos sokmindent nem tudunk vele csinálni. Meg kell próbálni elfogadni a mellunket. De nyugi, nem vagy egyedül ezzel a problémával. ;)
Nem olvastam el a válaszokat, úgyhogy nem tudom mit írtak eddig.
Én a saját esetemet tudom elmondani neked: 17 évesen még én is elöl deszka hátul léc voltam. Nem hazudok, kb 20 évesen kezdtem el nőiesedni, kikerekedett szépen a fenekem és lett egy kis mellem is. Most 24 éves vagyok és úgy érzem, hogy még mindig növésben van. Úgyhogy ne add fel, ne keseredj el, mert még kb 10 évig fejlődhet az a testrészed is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!