Mit gondoltok rólam? GYORS VÁLASZT LÉGYSZÍVES
Figyelt kérdés
egyszerűen csúnya vagyok!
sokan mondják, hogy nagyon ronda vagyok.
mit tehetek??
2014. máj. 5. 13:39
1/13 anonim válasza:
Mondjuk ne grimaszolj! Hidd el, csodákat tesz!
2/13 anonim válasza:
Szerintem nem vagy ronda, sőt! A hajad nagyon szép, a fogaid is, az arcod nem pattanásos. Hidd el, szép vagy!:)
3/13 anonim válasza:
Azért a széptől messze van (főleg az első idétlen grimaszolás miatt) de csúnya sem vagy. Átlagos vagy mint a többi sok millió veled egykorú fiatal lány.
4/13 anonim válasza:
Ne vágj pofákat...Szerintem teljesen átlagos vagy, a fényképeknél meg keress előnyös fényviszonyokat, és mosolyogj...:)
5/13 anonim válasza:
Szerintem csinos vagy, bár egyéni vélemény, nekem tetszenek a hozzád hasonló lányok.
6/13 anonim válasza:
Ne grimaszolj!! A második képen kifejezetten szép vagy.
7/13 anonim válasza:
nem vagy csúnya, én dugnálak! :)
8/13 anonim válasza:
Ez a pofa? Dszízüsz... Na mindegy, biztos szép vagy de ezt a épekből nem lehet megmondani.
9/13 anonim válasza:
szerintem szép vagy!de nagyon!ha kicsit idősödsz,és nem hordasz majd ilyen tipikus gyerekruhákat,kicsit sminkelsz is majd,nagyon sokan fognak rád irigykedni
10/13 pinkpancser válasza:
A második kép egész jó! Csak ne fénnyel szembe fotózz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!