Fiúk! Szerintetek melyik a szebb? A simán "csak" lapos has vagy a kissé izmosabb? képek
Figyelt kérdés
Tehát melyik tetszik jobban?
A szimplán lapos has ami nem izmos: [link]
Vagy egy kicsit izmosabb has: [link]
de tényleg csak egy leheletnyit: [link]
Mit gondoltok melyik nyújt szebb látványt? :)
2014. máj. 5. 08:52
1/15 anonim válasza:
nekem az 1. de embere válogatja :)
2/15 anonim válasza:
nekem szimplán lapos a hasam a barátom így szereti de mondtam neki,hogy izmos lesz jó nem férfiasan csak kicsit leszarom a véleményét magamnak akarok megfelelni nem neki ha tetszem tetszem ha nem keressen mást.
3/15 A kérdező kommentje:
1. köszi :)
2. ezaz. magamnak akarok megfelelni. csak kíváncsiságból érdekel hogy kinek melyik de attól még izmosodni fogok mert nekem az tetszik jobban. az első nekem olyan törékenynek, kislányosnak látszik talán azért akarom. :)
2014. máj. 5. 12:31
4/15 anonim válasza:
Ha úgyis olyan lesz amilyen neked tetszik akkor miért kérdezed??
5/15 anonim válasza:
6/15 anonim válasza:
Ha kitörlitek a data előtti részt akkor bejönnek a képek
7/15 anonim válasza:
most néztem meg a képeket hát ez azért enyhén izmosnak ha mondható ettől durvábbra gondoltam , nekem nem sok kell hogy ilyen legyen kb 1 hónap aztán edzek rá tovább jobban akarom izmosítani
8/15 A kérdező kommentje:
harmadik..kíváncsiságból.
többieknek köszi :)
2014. máj. 5. 18:35
9/15 anonim válasza:
rakd fel normális helyre a képeket!
amúgy nekem egyformán tetszik a lapos és halványan izmos has
21f
10/15 anonim válasza:
Női szemmel szerintem az 1. a legszebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!