Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Levágassam a hajamat?

Levágassam a hajamat?

Figyelt kérdés

Le szeretném vágatni rövidre a hajamat, de eddig akármikor elmentem fodrászhoz és vágtak belőle megbántam. Szerintem csak azt kéne felfognom hogy így nem áll sehogy de nincs vele baj, úgy pedig jól nézne ki és úgy se lenne vele baj.

Bevállaljam? Inkább így 16 évesen mint 65 évesen bánkódjak nem? Mit gondoltok?

2014. máj. 2. 22:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha levagatod lehet megfogod banni ha eddig is:) gondolkozz el rajra jobban..
2014. máj. 2. 22:24
 2/14 A kérdező kommentje:

Már nagyon régóta gondolkozom rajta, de ha nem teszem meg akkor meg azt fogom megbánni!

így meg nincs semmi értelme a hajamnak hogy egyszer egy évben nem hordom leengedve

2014. máj. 2. 22:29
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem vágasd le mindenképp! Ha szeretnéd, akkor ne várj vele. Vágass jó rövid hajat! Ha meg nem tetszik, akkor majd visszanő!
2014. máj. 3. 06:38
 4/14 anonim ***** válasza:
Akkor vágasd le de ne sokat elosszor..és ha tetszik akkor vágas még belole
2014. máj. 3. 09:46
 5/14 A kérdező kommentje:
Jó, köszönöm a tanácsokat, remélem meg merem tenni!
2014. máj. 3. 13:08
 6/14 anonim ***** válasza:
De ne nagyon rövidre. A kb vállig, vagy a vállat épphogy el nem érő hajakat szeretem a lányokon. Elvileg az már rövidnek számít, és marha jó néz ki, de az ilyen fiús hajakat kerüld inkább amik csak pár centisek.
2014. máj. 3. 14:10
 7/14 A kérdező kommentje:
hát rövidebbre szeretném, pont azért mert így nem áll sehogy se, de rövidebb legalább áll valahogy és nem idegesít
2014. máj. 3. 14:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is így voltam mint te. Egyszer levágták ilyen vállig érőre de nagyon utáltam. :D Már csak azért is megéri egyszer kipróbálni hogy lásd, hogy tetszik-e vagy sem. Úgyis visszanő...
2014. máj. 3. 14:45
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen, nekem is volt már vállig érő de annyira utáltam hogy a szemembe lógott, nem tudtam felgumizni sem, ez meg nem lógna a szemembe és nem zavarna.
2014. máj. 3. 15:53
 10/14 anonim ***** válasza:

A fiús hajakat, amik annyira rövidek, hogy nem lóg bele a szemedbe se, azokat nagyon könnyű elfeküdni, és reggel sincs az a luxus, hogy csak összekötöd és mehetsz. Minden reggel kb be kell nedvesíteni, szépen beszárítani valami kis zselével, hogy normális legyen. Ez a tapasztalatom, szerintem annyira rövid ne legyen.

24F

2014. máj. 3. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!