Lányok! Ti mire gondoltok még?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 44 éves anyuka vagyok, egyedül nevelem 16 éves lányomat. Sajnos az anyagi helyzetük nem engedi meg , hogy hetente új ruhákat vegyek neki, azt meg pláne nem, hogy állandóan fodrászhoz, kozmetikushoz járjon. Az engem nem érdekel, hogy nekem nem telik erre, én már "öreg" vagyok, de a lányom nagyon sajnálom, mert bár nem mondja soha, tudom, hogy ő is nagyon szeretne egyszer legalább műkörmöt vagy valami ilyesmit, mint a többi lány. Ezért elhatároztam , hogy január 4-én a szülinapoán, "elviszem"n a kozmetikusnak és csináltathat magának műkörmöt, illetve amit szeretne, és ami belefér kb. 6000 ft-ba. Ezt már régóta tervezem, és gyűjtök rá. Azért nem vásárolok enki valami hasznosabbat, mert rokonoktól és tőlem most karácsonyra kapott sok új ruhát és egyebeket, illetve apjától egy telefont. Ti ennek a kozmetikusos dolognak örülnétek?Mi a véleményetek róla? És ti mit csináltatnátok még? Köszi a válaszokat előre is! Kort is írjatok! :)2009. dec. 25. 11:14
21/25 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Ezt hogy éred, mi ebben a baj? :O
2009. dec. 27. 15:33
22/25 anonim válasza:
szerintem arra gondolt,hogy ezzel csak "elkapatod", vagyis hogy egyszer megkapja,és utána is szeretne,mint pl a műköröm.
ha meg nem nagyon jut az ilyesmire,akkor meg csak még rosszabb lesz, ha egyszer már volt neki.
23/25 anonim válasza:
Nagyon kedves tőled :) Nekem nagyon tetszik ez az ötlet, a kozmetikus nagyon jó és a fodrász is. A műköröm viszont tényleg nagyon drága 4000 Ft körül és 2-3 hétig tart. Viszont én jobban örülnék neki, ha anyukám megbeszélné velem előtte, hogy mit is szeretnék pl. a frizurát milyet szeretnék- lenne időm rajta gondolkozni, hogy milyen fazont nyírassak és még esetleg képeket is gyűjthetnék hozzá interneten. A kozmetikus meg úgy van, hogy ha szép a bőröm akkor nem masszíroztatok meg tisztítatom-masszíroztatom, csak a szemöldököm szokom kiszedetni és gyantáztatok. Inkább lehet, hogy jobban örülne valamilyen krémnek amit tovább használ és nem egyszeri alkalommal(mint a kozmetikusnál.) Pl én a Níveát is nagyon szeretem mind az arclemosókat ,krémeket. Szerintem azért beszéld meg előtte, hogy mit szeretne ne érje őt annyira váratlanul- legalábbis én jobban örulnék. Pl a műkorom helyett én valami parfumot választanák - lehet h adidast(3000 Ft korul van). Amúgy tényleg nagyon jó elképzelés, és látni hogy nagyon szereted :) Majd írj, hogy hogyan dontottél!
24/25 anonim válasza:
előző lennék az lemaradt, hogy 16 éves/lány vagyok.
25/25 A kérdező kommentje:
Szia ! Köszönöm a válaszod, igen lehet , hogy jobban, ha előtte megbeszélném vele. Majd előtte egy héttel megemlítem neki. Köszi még egyszer mindenkinek! Majd még írok, hogy mi volt:)
2009. dec. 29. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!