Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mire gondoltok még?

Lányok! Ti mire gondoltok még?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 44 éves anyuka vagyok, egyedül nevelem 16 éves lányomat. Sajnos az anyagi helyzetük nem engedi meg , hogy hetente új ruhákat vegyek neki, azt meg pláne nem, hogy állandóan fodrászhoz, kozmetikushoz járjon. Az engem nem érdekel, hogy nekem nem telik erre, én már "öreg" vagyok, de a lányom nagyon sajnálom, mert bár nem mondja soha, tudom, hogy ő is nagyon szeretne egyszer legalább műkörmöt vagy valami ilyesmit, mint a többi lány. Ezért elhatároztam , hogy január 4-én a szülinapoán, "elviszem"n a kozmetikusnak és csináltathat magának műkörmöt, illetve amit szeretne, és ami belefér kb. 6000 ft-ba. Ezt már régóta tervezem, és gyűjtök rá. Azért nem vásárolok enki valami hasznosabbat, mert rokonoktól és tőlem most karácsonyra kapott sok új ruhát és egyebeket, illetve apjától egy telefont. Ti ennek a kozmetikusos dolognak örülnétek?Mi a véleményetek róla? És ti mit csináltatnátok még? Köszi a válaszokat előre is! Kort is írjatok! :)
2009. dec. 25. 11:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nagyon jó anyuka lehetsz :)

Szerintem nagyon jó ötlet, főleg, hogy neki nem mindennapos dolog ez az egész..

Nagyon jó ötlet a manikűr.. a kozmetikus és a fodrász is.

Szerintem ennél több nemis nagyon kell.

Üljetek be egy cukrászdába egy süti mellé ( még belefér szerintem a 6-8 ezerbe )

és beszélgessetek egy jót. ( lehet, hogy sokat beszélgettek, de ezek után lehet, hogy még több mindent tudtok meg egymásról ) :)

És mégegyszer mondom hogy szuper anyuka vagy :)

2009. dec. 25. 22:42
 12/25 anonim ***** válasza:

mindig ilyen anyukára vágytam....szerncsés a lányod

16/L

2009. dec. 26. 10:00
 13/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon jó így, ahogy kitaláltad. Biztos nagyon fog neki örülni. :) Bár lehet először inkább meglepett lesz és napok múlva köszöni majd csak meg igazán :D nálam néha így szokott lenni.
2009. dec. 26. 10:10
 14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok, nagyon aranyosak vagytok! És szerintem is nagyon fog neki tetszeni, mert ő ilyen igazi csajos lány, csak nem igazán van ARRA pénzünk, hogy naponta járjunk "szépítkezni" . És szeretném ha lenne egy kis önbizalma, mert egy gyönyörű lány, legalábbis nekem a legszebb:)
2009. dec. 26. 11:38
 15/25 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem is jó az ötlet, de inkább csak ey sima manikűrt szorgalmazz... :) A műköröm, ha lenő nagyon csúnya, és még függőséget is okoz, meg eléggé haza tudja vágni a körmöt. De saját körömre is lehet szép dolgokat csinálni!!! Egy arckezelés, szemöldökszedés, esetleg egy smink és haj beszárítása belefér ennyibe, ha nem valami drága helyre mentek! Jó mulatást, és csak így tovbb, biztos el lesz ragadtatva! ;)
2009. dec. 26. 14:05
 16/25 anonim ***** válasza:

Ha ilyen kis pici eltörős körmei vannak és műkörmöt szeretne, de nincs pénzetek, akkor ajánlom a műanyag műkörmöt, körmösboltban pl lehet kapni ilyen kis zacsikban és lehet őket festnei, reszelni és természetesek is lehetnek. És csak egy körömragasztót kell hozzá venni. Sokkal olcsóbb, minthogy 2hetente manikűröshöz járni a műkörmökkel amik folyamatosan nőnek le. Vannak olcsó körömlakkok is, amik jók és gyönyörűek. Anyukámnak is és egy bnőmnek is ilyen műkörme van és még soha sneki nem szólt be nekik h mért nem zselés műkörmei vannak. Olcsóbb és akkor szedi le amikor akarja, szépen otthon magának meg tudja csinálni. Ajánlom nagyon.

Amúgy az ötlet jó, manikűrpedikűr, esetleg fodrász... De a manikűrnél amint mondtam nem javaslom a műkörmözést, minek? Ha tetszik neki utána folyton járnia kéne.

18L

2009. dec. 26. 15:01
 17/25 anonim ***** válasza:

nagyon aranyos tőled hogy így törődsz vele!

elmondod majd mit szólt hozzá?:)

2009. dec. 27. 13:38
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

a műkörmöt én sem igazán ajánlom,inkább vegyetek többféle színű lakkot.az akkor csinálja meg amikor szeretné,a műköröm viszont 2hét alatt lenő,csúnya lesz,és drága újratöltetni.de végül is ha szeretné,az ő szülinapja!:)

17/l (előző voltam):)

2009. dec. 27. 13:41
 19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Persze majd leírom, hogy mit szólt hozzá.
2009. dec. 27. 14:56
 20/25 anonim ***** válasza:
elhúzod előtte a mézes madzagot...én nem örvendenék neki például.19.L
2009. dec. 27. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!