Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mire gondoltok még?

Lányok! Ti mire gondoltok még?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 44 éves anyuka vagyok, egyedül nevelem 16 éves lányomat. Sajnos az anyagi helyzetük nem engedi meg , hogy hetente új ruhákat vegyek neki, azt meg pláne nem, hogy állandóan fodrászhoz, kozmetikushoz járjon. Az engem nem érdekel, hogy nekem nem telik erre, én már "öreg" vagyok, de a lányom nagyon sajnálom, mert bár nem mondja soha, tudom, hogy ő is nagyon szeretne egyszer legalább műkörmöt vagy valami ilyesmit, mint a többi lány. Ezért elhatároztam , hogy január 4-én a szülinapoán, "elviszem"n a kozmetikusnak és csináltathat magának műkörmöt, illetve amit szeretne, és ami belefér kb. 6000 ft-ba. Ezt már régóta tervezem, és gyűjtök rá. Azért nem vásárolok enki valami hasznosabbat, mert rokonoktól és tőlem most karácsonyra kapott sok új ruhát és egyebeket, illetve apjától egy telefont. Ti ennek a kozmetikusos dolognak örülnétek?Mi a véleményetek róla? És ti mit csináltatnátok még? Köszi a válaszokat előre is! Kort is írjatok! :)
2009. dec. 25. 11:14
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
100%

Jaj, annyira kedves ez Tőled, hogy kitalálod mire vágyna a legjobban a lányod és ha nem is rögtön, de szeretnéd teljesiteni. Sajnos nekem nincsenek ilyen szüleim, ezért suli mellett keményen diákmunkázom, hogy minden ilyen dolgot biztositani tudjak magamnak. :-)

Én nagyon örülnék, ha anyukám meglepne egy "szépség-nappal"! Főleg a szülinapomon! A lányod bizonyára meg fogja ünnepelni ezt a napot a barátai társaságában, tehát pont jó alkalom! :)

A kozmetikus, manikűr (nem túl giccses) és egy gyors frizufeldobás szerintem belefér 6000 Ft-ba. Ezek után hazafelé üljetek be együtt valahová és beszélgessetek kicsit! 16 éves korban ilyen rövidke anya-lánya dumcsik nagyon fontosak! :) És persze bátoritsd, hogy este mozduljon ki a barátnőivel ...

2009. dec. 25. 11:23
 2/25 anonim válasza:
Ó 20L voltam! :)
2009. dec. 25. 11:23
 3/25 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Mi sokat beszélgetünk, mivel csak ketten lakunk a házban:D Sokszor segítek neki tanulni, stb. Persze igyekeztem mindig nem elkényeztetni:D Mindent megbeszélünk, fiúügyekben is mindig számíthat rám:D Ezért ez az utáni beszélgetés annyira nem fontos, de köszi a tanácsokat:D A szülinapja napján csak a családdal szeretnénk ünnepelni, és mondtam neki, hogy utána hétvégén nyugodtan mehet bulizni és ünnepelni:D További válaszokat várok még!
2009. dec. 25. 11:29
 4/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jo ötlet.Én örülnék neki szerintem ő is nagyon fog örülni :)

16L

2009. dec. 25. 11:34
 5/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó anyuka lehetsz!!:-) Nagyon jó ötlet. Tarthattok ilyen "csajos napot". Én még szerintem elmennék anyukámmal cukrászdába, és egy jót beszélgettni:) 19L
2009. dec. 25. 11:37
 6/25 anonim ***** válasza:

nagyon jó ötlet!

rendes lehetsz nagyon :)

biztos, hogy örülni fog neki

2009. dec. 25. 11:56
 7/25 anonim ***** válasza:
jaj elfelejtettem odaírni 16/L
2009. dec. 25. 11:56
 8/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Még arra is gondoltam, hogy lányomnak nem mondom el előre, hanem megbeszélem előre a kozmetikussal és körmössel, fodrásszal ( egy szalon), hogy mit szeretnék, és megkérem a lányom, hogy jöjjön el velem , mert ki akarom szedetni a szemöldököm. Majd mikor bemegyünk, mondom neki, hogy na akkor most sorjában, amit csak szeretne:D Már alig várom, hogy lássam, hogy hogy örül neki:) Azt hiszem 6ezerbe nem fér be a fodrász is, úgyhogy 8et megpróbálok rá "összekaparni" legalább. Ennyit megér nekem:)
2009. dec. 25. 15:14
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

tiszteletre méltó anya vagy....hihetetlen

20L

2009. dec. 25. 19:11
 10/25 Sexylady ***** válasza:
Úristen, milyen aranyos anyuka vagy! A lányod nagyon szerencsés:) Szerintem nagyon fog neki örülni :)
2009. dec. 25. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!