Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » SOS! Nagyon fontos! Tudnátok...

SOS! Nagyon fontos! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Véletlenül megrendeltem az Iparfümériáról egy parfümöt. Az most mindegy, hogy hogyan sikerült... De több mint 10ezer forint, az most nem tudnám kifizetni. Írtam nekik e-mailt, hogy le szeretném mondani a rendelést, ezt így el fogják fogadni?

2014. ápr. 29. 21:29
 1/5 anonim válasza:
Mikor rendelted meg, és átvette-e a futárszolgálat? Ez azért számít egyfelől, leginkább a futárszolgálati díj miatt :) Oldalon szabályzatban benne kellene, hogy legyen az erre vonatkozó szabály!
2014. ápr. 29. 21:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Most történt kb 10 perce. De utánna rögtön írtam nekik az e-mail címükre. De viszont az írták, hogy 20 perc amig megérkezik a rendelés azzal kapcsolatban a változásokat csak ennyi idő után tudják fogadni :S

Most nagyon parázok

2014. ápr. 29. 21:34
 3/5 A kérdező kommentje:

A vevő jogosult a megrendelést követően 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen vagy telefonon az iparfumeria.hu ügyfélszolgálatán. Elég megadni a rendelés számát és egy elérhetőséget. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

Tehát ez azt jelenti, hogy ezzel az e-maillel lemondtam a rendelést? :)

2014. ápr. 29. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. ápr. 29. 21:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Fú köszönöm a gyors választ, most nagyon megkönnyebbültem :D

Tiszta idióta vagyok xD

2014. ápr. 29. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!