Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem nő a mellem?

Mmcicus22 kérdése:

Miért nem nő a mellem?

Figyelt kérdés
nem tudom miért, de egyszerűen nem nő a mellem , mi lehet ennek az oka ? a melltartó kitöméséhez mit ajánlatok ? normális válaszokat kérek !

2014. ápr. 29. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Nos, ha 30 éves férfi vagy, akkor azért.

Nem tűnt fel, hogy a leglényegesebbet kihagytad?

2014. ápr. 29. 18:24
 2/7 A kérdező kommentje:
13 éves lány vagyok és a barátnőmnek már 10 éves korában elkezdett nőni
2014. ápr. 29. 18:33
 3/7 anonim ***** válasza:

A barátnődnek, a szomszédnak, rokonodnak, ismerősöknek stb. Ezek ők és nem te.

Egyedileg fejlődünk, nem sablon szerint. Majd megnő ha itt lesz az ideje.

A melltartódat ne tömd ki, mert az csak rosszul sülhet el, és akkor köz röhej tárgya leszel.

2014. ápr. 29. 18:36
 4/7 anonim ***** válasza:
A mellnövekedés genetikán múlik, van akinek 10 évesen kezd nőni, van akinek meg 20 évesen vagy akármikor máskor, vagy semmikor. Teljesen mindegy, úgy sem számít semmit a mellméret. Kis mellű lányok is lehetnek szépek, vagy nagy mellűek is lehetnek rondák, nem ezen múlik semmi sem.
2014. ápr. 29. 20:40
 5/7 anonim válasza:
52%

én is 13 vagyok, nekem korábban kezdett el nőni de az a helyzet hogy soha nem lesz nagy mellem... tudom mit élsz át körülöttem is tök emberi mellméretek vannak és én meg egy deszka vagyok, ha borogatnám talán el is tűnne, persze azért van, de már feladtam, mivel alapból a családomban senkinek nincs nagy melle, genetika, ahogy az is, hogy mikor kezd el tényleg nőni. De vannak osztálytársaim pl akiknek még egyáltalán nem nő a mellük igazából semmijük sem..ebben a korosztályban nagyon változó.

Vegyél szivacsos vagy push-up melltartót...szerintem ne tömd ki!

2014. ápr. 30. 12:34
 6/7 anonim válasza:
Szia. Ne aggódj ezen. Lehet hogy csak késöbb fog nőni. Sok múlik a hormonokon és a genetikán ahogy elöttem is írták. A menzeszed már megjött? Ha igen akkor rendszeres? Mert nekem utána kezdett ,,rendesen" nőni. Még 14 évesen alig volt vmi... szinte semmi. Utána kb 16 évesen indult meg. Most 23 évesen 90/B-s melltartó kell. Semmi esetre se tömd ki. Inkább várj egy kicsit, lehet te is olyan vagy mint én hogy csak 16 éves korodban kezd el nőni. Nyugi még sokat fog változni a tested, nem vagy elkésve ezzel.
2014. máj. 2. 17:00
 7/7 anonim válasza:
Én az 5. válaszolónak üzenném,hogy ha 13 éves vagy,akkor mit kezdesz el itt problémázni?! Még annyit tud egy lány fejlődni,nem is hinnéd! Én 15 vagyok,nekem is kicsik,de várok,mert még sokáig fognak nőni.
2014. máj. 5. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!