Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem nő a mellem de miért?

Nem nő a mellem de miért?

Figyelt kérdés
Sziasztok nekem 10 évesen elkezdett nőni a mellem 12 éves koromig most 17 vagyok és nem nőtt tovább miért?
2014. ápr. 6. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

dörzsöldd wc papírral, a seggeden is segített

on: honnan tudjuk, mikor mindenki más?

Te meg tudnád mondani nekem, hogy miért nem nő a mellem 14 éves korom óta? Honnan tudnád, hisz mások vagyunk! -.-"

2014. ápr. 6. 10:24
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Ezt nyereted a genetikai lottón. Kész, passz.

Egyébként még azt se árultad el, hogy mekkora lett 12 éves korodra! Ha addig normálisan fejlődött, akkor mit vársz?

Egyébként nekem meg 17 éves koromIG NEM nőtt semmit! És onnantól is nagyon keveset.

2014. ápr. 6. 10:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Mekkora a melled? Nem mindegy,valamelyik osztálytársamnak 12 évesen C-s volt,valamelyiknek meg 18 évesen is A-s.
2014. ápr. 6. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenki más, máskor, máshogy fejlődik. 21 éves korodig még nőhet a melled, mert addig még fejlődni fogsz. De lehet hogy nem fog nőni, nekem pl kisebb lett az évek során, pedig nem fogytam, nem nőttem, meg semmi. Van ilyen, de mit számít?
2014. ápr. 7. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!