Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy nagyobb...

Mit tegyek, hogy nagyobb legyen a mellem?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és alig van mellem az A kosaras is nagy egy kicsit.Sokszor piszkálnak,beszólogatnak emiatt, de nem tehetek róla... A barátaim azt mondják hogy már nem fog nőni mert a többi ilyen korú lánynak már sokkal nagyobb.Az összes barátnőmnek nagy melle van és rosszul érzem mellettük magamat, hogy nekem ilyen kicsi.Ráadásul nem vagyok vékony mégse van mellem. Mit tehetnék, hogy nőljön? push uppolni nem szeretnék mert az csalás és akkor azért szólogatnának be
2014. ápr. 1. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
20 éves korodig fejlődsz még kb, de csodát ne várj, biztos kis mellű maradsz. Az lenne a legjobb, ha elfogadnád magad úgy, ahogy vagy. Önbizalom nélkül semmire nem fogsz menni... Lehet hogy pici a melled, de mondjuk a feneked lehet tökéletes, eddzél rá arra! És biztos számtalan nagyon szép dolog van rajtad, szóval nyugalom! A nagy mell nem minden. :)
2014. ápr. 1. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:
20 éves korodig nőhet még. Persze lehet hogy nem fog, ezzel nincs mit tenni. Én nem értem miért gond, ez is csak egy testrészed, és nem számít mekkora, a lényeg hogy rendben legyen a tested, ne legyél elhízva, formás legyél, sport, stb segít ebben. A legtöbb modell is kis mellű, lapos mégis mennyi gyönyörű nő van köztük... nem ezen múlik a szépség.
2014. ápr. 1. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:

fogadd el, hogy ilyen! nincs semmi baj a kis mellekkel szerintem. gyúrj fenékre! :)

https://www.youtube.com/watch?v=A96Bm824fIw&feature=youtu.be..

21f

2014. ápr. 1. 22:12
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

de ez akkor sem igazságos :( nálam vékonyabb barátnőimnek sokkal nagyobb mellük van mint nekem ráadásul én még kicsit duci is vagyok

2014. ápr. 1. 22:52
 5/5 Rami** válasza:
En is ilyen problemakkal kuzdok :/ De sajna ez van. Nezd a jo oldalat egyszer tuti lesz egy csavo akinek pont a kicsi mellek jonnek be. A dundisagra meg nezd azt hogy legalabb van mit fogni rajtad nem ugy mint a cernavekony lanyokon :D 16/L
2015. jan. 12. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!