A jobb mellem (szerintem) látványosabban nagyobb mint a bal. (képpel) Szerintetek?
2014. ápr. 4. 20:41
1/12 manó1235 válasza:
nem vészes sztem bár felülnézetből lehet jobban látszódna mint így oldalról :D
2/12 A kérdező kommentje:
köszi:)
Lehet, de ez most ilyen kép lett :D
2014. ápr. 4. 21:08
3/12 anonim válasza:
Ebből a képből nem derül ki, max ha nagyon lesem akkor tűnik úgy hogy igazad van, picit nagyobb talán... de ha a jobb kezed fel volt emelve mert azzal fényképeztél, akkor meg csak azért tűnik nagyobbnak az a melled.
4/12 anonim válasza:
Ebből semmi sem derül ki, én is tudom úgy fotózni a melleim ilyen-olyan pózban hogy egyik-másik nagyobbnak tűnjön. Ha valóban érdekelt volna a válasz felteszel egy normális képet nem ilyen agyonphotoshoppolt művészi izét. Bocs.
23/N
5/12 anonim válasza:
Esetleg küldenél melltartó nélküli képet privátban? Azon észre lehet venni a különbséget.
6/12 anonim válasza:
Azért látszik talán nagyobbnak a képen, mert közelebb van hozzánk. Ami közelebb van, az nagyobbnak látszik, mint egy ugyanakkora tárgy, ami távolabb van.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat:)
#4. Valóban érdekelnek a válaszok.
#5. Bocsi, de nem küldök privátban képet...
2014. ápr. 5. 18:50
8/12 anonim válasza:
szia
szemmel láthatóan nincs különbség köztük, ne aggódj emiatt:)
9/12 anonim válasza:
Elhanyagolható de rakhatnál fel jobb képet
10/12 anonim válasza:
még ha szemből lenne a kép... mit gondoltál, hogyan mondjunk ebből véleményt??
amúgy normális, hogy nem teljesen egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!