Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet véknyabb combom ha...

Hogy lehet véknyabb combom ha túl izmos? Többi lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok 17 éves låny vagyok és nagyon izmos a combom és nekem nem tetszik hogy lehetne véknyabb?
2014. ápr. 27. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát izmot veszíteni csak koplalással tudsz de az nem egészséges. Szóval én inkább az elfogadás mellett döntök. :D Vagy ha esetleg van rajta minimális zsír akkor azt eltüntetni...
2014. ápr. 27. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Testépítő,fitneszmodell vagy olimpiai futó vagy? Mert ha egyik sem akkor egy fenét izmos a combod. Ha tényleg izmos lenne ez eszedbe se jutna.

Fogyni rendes étrenddel és futással lehet.

2014. ápr. 27. 21:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen sokat sportolok de combnál kicsit túlzásba vittem és izmos lett,nem híztam rá! Koplalni nem szeretnék csak akkor ha 1-2 napi koplalással vékonyodna elég 1-2 nap?
2014. ápr. 28. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Mutass egy képet mert ezt nem hiszem.17 éves lanyként NEM lehet túl nagy izmos combod hacsak nem versenyszerűen nehézatletizálsz de akkor nem kérdeznél ilyet..a tested tönkretételében meg nem asszisztálok

A koplalós baromságokkal meg állj le..

2014. ápr. 28. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!