Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van közöttetek olyan aki...

Van közöttetek olyan aki egész nap csak magassarkú cipőt hord? Hogyan szoktattátok hozzá a lábatokat?

Figyelt kérdés

Mennyi ideje hordjátok, és teljesen hozzá lehet szokni?

Az igaz, ha több éve hordok magassarkut, akkor már nem fogom tudni hordani a lapostalpú cipőmet, fájni fog benne a lábam?

Tapasztalatok???

2014. ápr. 25. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát én kb 5-6 éve hordok napi szinten magassarkút de még most is fáj a lábam egy hosszú nap után és alig várom hogy levehessem. Mivel egyetemen sokszor 8 órám is van+a busszmegállóig és vissza gyalogolni kell kb 1,5 km-t én nem engedem meg magamnak azt hogy tűsarkút hordjak, tehát a cipőimnek max 6 cm magass és 1-2 cm széles a sarka.Továbbá használok szelés talpbetétet és olyan fazont választok ami nem túl 'meredek'.

Az viszont igaz ,hogy mikor balerina cipőt húztam másnapra olyan izomlázam volt,hogy alig tudtam járni.

Bocsi a hosszú válaszért !:)

2014. ápr. 25. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
én rengeteg ideig hordtam magassarkút, és már könnyen is tudtam benne járni, aztán egy nyár alatt nem hordtam szinte csak 4szer, és teljesen elszoktam tőle.. azóta csak "extrémebb" magassarkúkat hordok. Nagy platform, és vastag sarok. Magas vagyok benne és kényelmes is. Rengeteget lehet sétálni, járni-kelni benne. Egyébként annak idején egyszerűen megszoktam egy idő után. De nagyon fontos, hogy ne gagyi magassarkú legyen, hanem inkább drágább, és márkásabb, kényelmesebb. Megéri. És inkább legyen alacsonyabb sarkú, de kényelmes és tudj benne járni, minthogy kívülről esetleg viccesen hasson.
2014. ápr. 25. 20:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az olcsó Deichmannos magassarkú cipőket el lehet felejteni, mert azok csak szétcseszik a lábad. A jó magassarkúnak megkérik az árát, viszont azt nem fogod 2-3 óra után a lehető legmesszebb lerúgni. Tamarisok elég jók kezdésnek.

Mondjuk kb 1 napig bírom a magassarkút, aztán kell két nap szünet a lábamnak.

2014. ápr. 25. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!