Van közöttetek olyan aki egész nap csak magassarkú cipőt hord? Hogyan szoktattátok hozzá a lábatokat?
Mennyi ideje hordjátok, és teljesen hozzá lehet szokni?
Az igaz, ha több éve hordok magassarkut, akkor már nem fogom tudni hordani a lapostalpú cipőmet, fájni fog benne a lábam?
Tapasztalatok???
Hát én kb 5-6 éve hordok napi szinten magassarkút de még most is fáj a lábam egy hosszú nap után és alig várom hogy levehessem. Mivel egyetemen sokszor 8 órám is van+a busszmegállóig és vissza gyalogolni kell kb 1,5 km-t én nem engedem meg magamnak azt hogy tűsarkút hordjak, tehát a cipőimnek max 6 cm magass és 1-2 cm széles a sarka.Továbbá használok szelés talpbetétet és olyan fazont választok ami nem túl 'meredek'.
Az viszont igaz ,hogy mikor balerina cipőt húztam másnapra olyan izomlázam volt,hogy alig tudtam járni.
Bocsi a hosszú válaszért !:)
Az olcsó Deichmannos magassarkú cipőket el lehet felejteni, mert azok csak szétcseszik a lábad. A jó magassarkúnak megkérik az árát, viszont azt nem fogod 2-3 óra után a lehető legmesszebb lerúgni. Tamarisok elég jók kezdésnek.
Mondjuk kb 1 napig bírom a magassarkút, aztán kell két nap szünet a lábamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!