Mi a véleményetek a fenekemről?
Figyelt kérdés
16/L vagyok. És elég vékony.Anorexiásnak csúfolnak.A szüleim szerint fèltékenyek.Szerintetek? Írj üzenetet.Küldök képet.2014. ápr. 24. 19:08
21/32 A kérdező kommentje:
00:43-as de nagyon is jól értem. De nyilván nem jóindulatból írtad. Na a te véleményed pont nem érdekelt.Szia :)
2014. ápr. 26. 22:15
22/32 anonim válasza:
"00:43-as de nagyon is jól értem. De nyilván nem jóindulatból írtad. Na a te véleményed pont nem érdekelt.Szia :)"
Pont, hogy jó indulatból írtam:) Tudod az így felpumpált önbizalom nem sokat ér. Hamar elillan. De majd rájössz erre magadtól is.
26/32 anonim válasza:
Küldhetsz nekem is. Ffi. De a csajok minek kérnek képet a fenekedről? Miért akarják nézegetni?
27/32 anonim válasza:
18/fiú vagyok, küldhetsz :)
Szívesen megnézném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!