Mi a véleményetek a fenekemről?
Figyelt kérdés
16/L vagyok. És elég vékony.Anorexiásnak csúfolnak.A szüleim szerint fèltékenyek.Szerintetek? Írj üzenetet.Küldök képet.2014. ápr. 24. 19:08
14/32 A kérdező kommentje:
Igazán aranyosak voltatok,hogy ennyien jó véleményt mondtatok a popsimról.Szó szerint idézve egyikőtöket:' Egy Istennő vagy :$ imádnak" Köszönöm a biztató szavakat <3 :) összeszedem magam <3
2014. ápr. 25. 16:53
15/32 anonim válasza:
Azért azt vedd figyelembe, hogy ezek nem mind objektív vélemények. A GYK tele van szűz, önbizalom hiányos srácokkal, azok mindenre csorgatják... :D
16/32 anonim válasza:
Kicsit lemaradtam, de nekem is johet :)
18/32 A kérdező kommentje:
17:21-es
Nyilván azért írtam ki,mert én is önbizalomhiányos vagyok.Nem gondolod?
2014. ápr. 25. 21:15
20/32 anonim válasza:
"Nyilván azért írtam ki,mert én is önbizalomhiányos vagyok.Nem gondolod?"
Nem érted, amit írtam... Sok olyan embertől kaptál véleményt, akiknek nem megfelelő(átlag alatti) az ítélőképességük. Így oké? Mondok egy példát. Amelyik ember nem eszik vagy 2 napig, annak még a száraz kenyér is fejedelmi, ha hozzájut. Ezzel szemben neked mit jelent a száraz kenyér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!